0
Fudbal

Nikola Stulic Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRE PARTIJE SE ISPLATILE: Nikola Štulić blizu transfera karijere – zaslužio i Piksijev poziv!

Objavljeno: 24.01.23 u 13:13

Odlično igra!

Nikola Štulić svoju karijeru započeo je u Partizanu iz kojeg se preselio u Radnički iz Niša. Nije bio previše uspešan u prošloj sezoni, međutim u ovoj je potpuno eksplodirao.

Mladi napadač je na 19 utakmica u Mozzart Bet Superligi Srbije postigao 10 golova i trenutno se nalazi samo jedan gol iza najboljih strelaca lige, Rikarda Gomeša i Milana Bojovića.

Odlične partije nisu promakle ni selektoru reprezentacije Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je odlučio da pozove mladog Štulića na prijateljski susret sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Anđelesu, koji će se odigrati 26. januara. Napadač Radničkog će na tom meču imati šansu da se dodatno dokaže.

Ipak, postoji mogućnost da se uopšte ne vrati u Radnički nakon reprezentativnih obaveza. Prema saznanjima HotSporta, za Štulića su zainteresovani jedan klub iz Bundeslige i jedan klub iz Serije A.

Već duže vreme je na radaru ovih klubova, a odlične igre učinile su da postoji mogućnost da napusti Radnički u ovom prelaznom roku.

Nikola Stulic (R) and Nemanja Milojevic
Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ovim povodom, kontaktirali smo predsednika niškog kluba, Dragana Markovića Markonija. On je potvrdio interesovanje ovih klubova, uz zagonetan komentar.

Ivica Toncev Decembar 09. 2018. Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije (credit image & photo: Dimitrije Nikolic / STARSPORT)

– Videćemo, videćemo… – misteriozan je bio Marković.

Za to vreme, ekipa Nenada Lalatovića se nalazi u Turskoj na pripremama, gde im i bez Štulića ide dobro, a juče su sa ubedljivih 4:1 savladali rusku ekipu Krila Sovjetov.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter