0
Lifestyle
Hotsport najbolji sportski sajt u Srbiji

FOTO: PC Press

DODELJENE NAGRADE: Veliko priznanje za HotSport, najbolji sportski sajt u Srbiji! (FOTO)

Objavljeno: 05.02.20 u 12:25

Portal HotSport raste iz dana u dan, a novo priznanje stiglo je u izboru prestižnog časopisa ‘PC Press‘.

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda dodeljene su nagrade, a HotSport.rs dobio je nagradu za najbolji sajt u Srbiji u kategoriji ‘Sport i (avan)turizam’.

Ceremoniji su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a priznanje je u ime HotSporta primio direktor portala Nikola Martać.

Nikola Martać prima nagradu za najbolji sajt u Srbiji HotSport
FOTO: HOTSPORT

Organizatori su bili na visini zadatka, a nisu propustili da obrazloženjem dodatno pohvale naš i vaš sajt.

Konstatovati da HotSport.rs konstantno raste, kako po obimu vesti i materijala koje pruža korisniku, tako i po broju čitalaca, broju komentara na vesti i sličnim parametrima verovatno nije naročito iznenađenje, jer se verovatno odnosi na sve sportske sajtove. No, ovaj sportski portal nudi nešto drugačiji pristup informisanju sportski nastrojene publike sa ciljem informisanja korisnika o najvažnijim sportskim događajima na brz, sveobuhvatan i prijatan način. Osim informativnih sadržaja, portal obiluje i autorskim tekstovima koji podstiču na debatu o sportskim temama, bilo aktuelnim ili vanvremenskim, te je stoga vrlo verovatno da ćete na njemu pronaći mnoštvo zanimljivih informacija, bez obzira da li samo želite da vikendom ispratite fudbalske lige, pogledate šta su uradili naši sportisti u rasejanju ili spadate u fanatične poklonike profesionalnog sporta – navodi se u objavi ‘PC Press’-a.

Nikola Martać na dodeli nagrada za najbolji sajt u Srbiji HotSport
FOTO: PC Press

Već dvadeset i treću godinu časopis organizuje izbor za 50 najboljih sajtova, aplikacija i stranica na društvenoj mreži, a kompletnu listu dobitnika možete da pogledate OVDE.

Hotsport prima nagradu za najbolji sportski sajt u Srbiji
FOTO: PC Press
Hotsport najbolji sajt u Srbiji
FOTO: PC Press
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter