21
Košarka
Delije

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE OVO PRAVO STANJE SRPSKE KOŠARKE? Zvezda demolirana sa 104 razlike od klinaca iz Barselone!

Objavljeno: 26.04.24 u 16:12

Zvezda je prošla užasno

Šokantan poraz Zvezdinih mlađih pionira od Barselone na međunarodnom turniru u Ferari u Italiji šokirao je košarkašku javnost i pokrenuo ozbiljne razgovore o trenutnom stanju srpske košarke.

Rezultat od 132:28 u korist Barselone predstavlja neverovatnu razliku od 104 poena, što je izazvalo značajnu zabrinutost u košarkaškim krugovima širom Srbije. Decenijama je srpska košarka bila simbol ponosa za srpski narod, ali ovakav poraz mladih talenata ukazuje na potencijalne probleme u našem košarkaškom sistemu.

Ovaj dramatičan gubitak nagoveštava moguće slabosti u razvoju mladih igrača i nedostatak konkurencije u mlađim kategorijama. Dok su rezultati poput ovog bili uobičajeni kada su naši timovi igrali protiv slabijih konkurenata, ovaj poraz postavlja pitanje trenutnog stanja i budućnosti srpske košarke.

Ovaj šamar upozorenja jasno ukazuje da je neophodno hitno preispitivanje sistema i implementacija promena kako bi se osiguralo da srpska košarka zadrži svoju prestižnu poziciju u evropskom i svetskom kontekstu. Svi uključeni u košarkašku zajednicu su pozvani da se angažuju u rešavanju ovog problema kako bi se sprečilo dalje propadanje naše košarkaške infrastrukture i sačuvala dugogodišnja tradicija i slava srpske košarke.

142
47

21 Komentara

  1. Izgleda da sve što nosi prefiks srpsko propada. Mi smo definitivno proklet narod kome ništa ne može da traje i koji je zarobljen u mitovima i verskom fundamentalizmu… Mrak!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne ložite se drugari … Verovatno se radi o od malih nogu nadrogiranim čamcima, jer su svi osim nas puni love i mogu da uzmu koga god hoće… Sve to u seniorskoj košarci dođe na svoje. Ako ne bude tako više, onda košarka, kao i fudbal što je danas, prestaje da bude sport i ne treba ga pratiti više.

    2
    0
    Odgovori
  3. Kad moraš da platiš u KK klubu da ti dete i ako nije za prvi tim igra u prvoj petorci.A nadarena deca kojima otac i majka nemaju sede na klupi

    17
    0
    Odgovori
  4. Dok god igraju sinovi tajkuna tako ce biti isto i u fudbalu poraz od Engleza 11-1 talentovana deca nemogu da igraju zato sto su siromasna al zato sinovi bogatasa mogu pa se cudite ovakvom rezultatu. E Srbijo gde ides!!!!

    9
    0
    Odgovori
  5. Svima u zvezdi koji rukovode mladim kategoriam treba dozivotno zabraniti svaki rad i dodir sa kosarkom.Ljudi su zalutali u sportu za njih je fizikalni rad ali prethodno treba da ih neko nauci kako se drži motika i lopata u ruke.A diplome koje imaju pod hitno treba oduzeti i spaliti.Da su sakupili decu sa ulice koji se rekreativno bave kosarkom bolje bi prosli

    8
    0
    Odgovori
  6. Dokle god Zeljko Obradovic ne koristi Srpske igrace u rosteru a i njemu slicni bice sve vise ovakvih blamaza! Umesto da se ulaze u sistem u razvijanje mladih igraca i trenera po najsavrenenijim metodama, ulaze se u Zeljka Obradovica, Pantera, Nanelija , Ledeja, Dizera, Kaminskog, Kabikla, Smita pa zatim Gilepsija, Tobija, Smarta, Bolomboja, Gedraitisa Hangu, doduse dosta manje od onih gore nabrojanih!

    5
    2
    Odgovori
  7. Koliko sam upucen,tj gledao sam mec na yt…za Barsu su igrali stariji igraci…a odbili su da pokazu javno godiste igraca…

    3
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter