O nama

Uzmite ovo kao poziv na akciju koji će vas ostaviti bez daha! 🚀

Dakle, da li želite da postanete deo sportske revolucije? Hotsport je mesto gde se svi vaši sportski snovi pretvaraju u stvarnost! Osnovani smo 2012. godine, i od tada, dominiramo svetom sportskih vesti.

Ali to nije sve! Naša prisutnost na društvenim mrežama je BOŽANSTVENA! Imamo sve: Instagram, Threads, Facebook, TikTok, Twitter i YouTube. Da, čuli ste dobro – pokrili smo sve!

I što je najvažnije, naši sportski heroji, da, govorimo o pravim profesionalcima, redovno šeruju naše vesti i objave sa društvenih mreža! 🌟 Oni znaju da smo mi broj jedan izbor za sve sportske informacije.

Ali nećemo stati ovde. Želimo da vas pozovemo da budete deo ove nezaustavljive priče. Da zajedno sa nama kreirate sportsku budućnost! 🏆

Ako ste kompanija koja želi da se poveže sa najstrastvenijom sportskom zajednicom, neka vaša reklama bude deo Hotsport-a. Nećete naći bolju priliku da stignete do vaše ciljne publike. Kontaktirajte nas i postanite deo naše sportske revolucije danas! 💼📈 #Hotsport #SportRevolution

Od svog nastanka pa do danas, HotSport.rs konstantno raste, kako po obimu vesti i materijala koje pruža korisniku, tako i po broju čitalaca, broju komentara na vesti, te broju posetilaca na dnevnom i mesečnom nivou. Samo u oktobru 2022. godine portal je posetilo preko 500.000 jedinstvenih korisnika koji su ostvarili skoro 3 000 000 poseta.

HotSport nudi nešto drugačiji pristup informisanju sportski nastrojene publike sa ciljem informisanja korisnika o najvažnijim sportskim događajima na brz, sveobuhvatan i prijatan način. Osim informativnih sadržaja, portal obiluje i autorskim tekstovima koji podstiču na debatu o sportskim temama, bilo aktuelnim ili vanvremenskim, te je stoga vrlo verovatno da ćete kod nas pronaći mnoštvo zanimljivih informacija, bez obzira da li samo želite da vikendom ispratite fudbalske lige, pogledate šta su uradili naši sportisti u rasejanju ili spadate u fanatične poklonike profesionalnog sporta.

Tokom dosadašnjih 11 godina rada, Hotsport.rs je posetilo preko 27 000 000 jedinstvenih korisnika, naravno pretežno ljubitelja sporta. Mnogi od njih postali su svakodnevni čitaoci i zahvaljujući njima Hotsport.rs svakodnevno raste.
Bilo da ste neko ko eventualno vikendom isprati važne fudbalske lige, strastveni pratilac košarke, obožavalac Novaka Đokovića ili jednostavno osoba koja smatra da je sport sastavni deo opšte kulture te da uvek treba biti u toku, Hotsport.rs je pravo mesto za vas.

 

Oglašavanje

Hotsport.rs je od svog nastanka dizajniran po svetskim standardima, kako bi i posetioci i oglašivači imali maksimalan komfor.
Od svog nastanka, portal je doživeo četiri značajna redizajna, svaki put sa ciljem da se pomenuti komfor još više proširi za obe zainteresovane strane.
Baneri, njihove dimenzije, pozicije i dizajn, usklađeni su sa svetskim standardima digitalnog oglašavanja, sa ciljem da potencijalni oglašivači imaju maksimalne efekte prilikom reklamiranja svog proizvoda ili usluge.

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter