Sportski portal HotSport.rs osnovan je u septembru 2012. godine, sa ciljem da na domaćoj internet sceni ponudi nešto drugačiji pristup informisanju sportski nastrojene publike.
U skladu sa porastom broja informacija koje moderan čovek svakodnevno primi iz brojnih izvora informisanja, odlučili smo da ljubitelje sporta informišemo o najvažnijim sportskim događajima širom planete na brz, jednostavan ali i sveobuhvatan i prijatan način.
Osim informativnih sadržaja, portal HotSport.rs obiluje i autorskim tekstovima koji podstiču na debatu o sportskim temama, bilo aktuelnim ili vanvremenskim.

Takođe, na ovom portalu možete pronaći i aktuelne fotografije visoke rezolucije sa većine domaćih sportskih borilišta, kao i multimedijalne sadržaje koji su hit u svetu.

Od svog nastanka pa do danas, HotSport.rs konstantno raste, kako po obimu vesti i materijala koje pruža korisniku, tako i po broju čitalaca, broju komentara na vesti, te broju posetilaca na dnevnom i mesečnom nivou. Samo u avgustu 2021. godine portal je posetilo preko milion jedinstvenih korisnika koji su ostvarili skoro 4 000 000 poseta.

HotSport nudi nešto drugačiji pristup informisanju sportski nastrojene publike sa ciljem informisanja korisnika o najvažnijim sportskim događajima na brz, sveobuhvatan i prijatan način. Osim informativnih sadržaja, portal obiluje i autorskim tekstovima koji podstiču na debatu o sportskim temama, bilo aktuelnim ili vanvremenskim, te je stoga vrlo verovatno da ćete kod nas pronaći mnoštvo zanimljivih informacija, bez obzira da li samo želite da vikendom ispratite fudbalske lige, pogledate šta su uradili naši sportisti u rasejanju ili spadate u fanatične poklonike profesionalnog sporta.

Tokom dosadašnjih osam godina rada, Hotsport.rs je posetilo preko 26 000 000 jedinstvenih korisnika, naravno pretežno ljubitelja sporta. Mnogi od njih postali su svakodnevni čitaoci i zahvaljujući njima Hotsport.rs svakodnevno raste.
Bilo da ste neko ko eventualno vikendom isprati važne fudbalske lige, strastveni pratilac košarke, obožavalac Novaka Đokovića ili jednostavno osoba koja smatra da je sport sastavni deo opšte kulture te da uvek treba biti u toku, Hotsport.rs je pravo mesto za vas.

 

Oglašavanje

Hotsport.rs je od svog nastanka dizajniran po svetskim standardima, kako bi i posetioci i oglašivači imali maksimalan komfor.
Od svog nastanka, portal je doživeo dva značajna redizajna, oba puta sa ciljem da se pomenuti komfor još više proširi za obe zainteresovane strane.
Baneri, njihove dimenzije, pozicije i dizajn, usklađeni su sa svetskim standardima digitalnog oglašavanja, sa ciljem da potencijalni oglašivači imaju maksimalne efekte prilikom reklamiranja svog proizvoda ili usluge.

 

Marketing

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0