1
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

RADNIČKI ‘ZGROMIO’ EKIPU IZ RUSKE PREMIJER LIGE: Lepršava igra Lalatovićevih izabranika za ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.23 u 16:41

U sve boljoj su formi!

Radnički je danas odigrao petu prijateljsku utakmicu u Turskoj i zabeležio drugu pobedu u pripremnom periodu. Današnji rival bila je ekipa ruske Premijer lige, Krila Sovjetov, možda i najzvučnije ime od rivala u dosadašnjim pripremnim utakmicama. Rusi su današnjom igrom i individualnim kvalitetom svojih igrača u potpunosti opravdali svoju reputaciju. Međutim, Radnički je pružio fantastičnu partiju i u potpunosti zaslužio pobedu u meču, rezultatom 4:1. Golove za naš tim postigli su Mićin, Mesarović, Cvetković i Marjanović.

Nenad Lalatović nije krio zadovoljstvo nakon efikasne igre i ubedljive pobede Radničkog:

„Ovo je bila još jedna uspela provera za nas, današnji rival, ekipa Krila Sovjetov, je izvanredan tim, a mi smo se pokazali u najboljem svetlu i odigrali najbolji meč od početka priprema. Bili smo efikasni i postigli četiri pogodaka a primili samo jedan gol. Moram da pohvalim i prvu i drugu ekipu koje su odigrale danas po poluvreme. Naspram prošle utakmice, koju smo izgubili rezultatom 2:1, danas smo pobedili a igrači su svoje obaveze ispunili maksimalno. Vidi se da su još uvek malo umorni, ali kako vreme bude odmicalo i kako se bliži prvenstvo bićemo sve svežiji. Za nas je najbitnije da se niko nije povredio, da smo taktički jako dobro odradili sve što sam od njih tražio. Fenomenalno smo se kretali bez lopte, postigli smo četiri gola i ovo treba da nam bude putokaz kako treba da nastavimo dalje do početka prvenstva. Još jednom sve čestitke igračima.“

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter