0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

HS EKSLUZIVNO SAZNAJE: Siniša Dobrašinović nije više trener Železničara, poznato ime stiglo u Pančevo!

Objavljeno: 29.04.24 u 18:05

Železničar se nalazi u veoma teškoj situaciji

Železničar iz Pančeva ove sezone ima ozbiljne probleme kada su u pitanju rezultati u Superligi. Novopečeni učesnik elite srpskog fudbala ima tim sastavljen od odličnih igrača, ali je utisak da ono glavno nedostaje.

Pokušali su u klubu iz Južnog Banata sa čak četiri stručnjaka ove sezone, ali nije išlo. Sezonu je otvorio Predrag Rogan, da bi ga ubrzo zamenio Aleksandar Linta koji se takođe nije dugo zadržao u Pančevu.

Nakon njega na mesto šefa stručnog štaba je došao mladi Nenad Mijailović, koji je prodrmao popularnu Dizelku. Pod njim je Železničar uspevao da igra onako kako su navijači očekivali.

Ipak, serija loših rezultata ponovo je prouzrokovala smenu trenera i sve nade su položene u Sinišu Dobrašinovića, koji je takođe uspeo da probudi ekipu koja je igrala odlično, ali je zbog dekoncentrisanosti u završnicama utakmica ispuštala pobede u poslednjim minutima mečeva.

Dobrašinović je nakon remija sa Radničkim iz Niša ponudio ostavku, koja je prihvaćena prema rečima prvog čoveka Železničara, Zorana Naunkovića, koji je to potvrdio za naš portal.

Naunković je takođe potvrdio da će novi trener Železničara biti Tomislav Sivić, koji je već bio u klubu kada se Dizelka takmičila u Prvoj ligi Srbije, tako da zna gde dolazi i zna šta treba da uradi.

Tomislav Sivić je inače bio trener Mladosti iz Lučana, ali je nedavno smenjen, te će sada pokušati da sa ekipom iz Južnog Banata izbori opstanak.

Pančevce čeka grčevita borba za opstanak, a Naunković je ubeđen da će protiv Spartaka u Subotici biti upisana pobeda, koja će vratiti Železničar u borbu za opstanak.

Standings provided by Sofascore
1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter