0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

SRBIN NAPUŠTA JUVENTUS: „Stara dama“ mu dala zeleno svetlo!

Objavljeno: 29.04.24 u 17:33

Juventus je odlučio da ga pusti

Srpski reprezentativac Filip Kostić stavljen je na transfer listu Juventusa, prema informacijama koje su objavili italijanski mediji. „Stara dama“ je navodno dala zeleno svetlo za Kostićev odlazak, omogućavajući mu da izabere novu sredinu tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Očekuje se da klub neće praviti probleme oko obeštećenja za Kostića, a procenjuje se da bi cena transfera mogla iznositi oko 8.000.000 evropskih novčanica. Iako su se očekivanja od Kostića bila visoka, njegov učinak u dresu Juventusa tokom tekuće sezone nije bio impresivan – za vreme odigranih 27 utakmica, srpski fudbaler upisao je samo četiri asistencije.

Odluka o Kostićevom odlasku dolazi u vreme kada Juventus pokušava da se nosi sa finansijskim problemima koji potresaju klub. Njegov transfer bi mogao biti samo jedan od mnogih koji se očekuju tokom letnjeg prelaznog roka u Torinu, dok klub nastoji da stabilizuje svoju finansijsku situaciju.

Za Kostića, ovo otvara mogućnost za novi početak u karijeri i potragu za klubom koji će mu pružiti veću ulogu i više prilika da pokaže svoj potencijal na terenu. Navijači širom sveta pažljivo prate razvoj situacije i spekulišu o mogućim destinacijama za talentovanog srpskog fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter