2
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred kvalifikacioni mec za World Cup 2014 sa Hrvatskom Kuca fudbala zastave flags Stara Pazova, 01.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PONOVO NAMEŠTANJE U SRPSKOM NAJJAČEM RANGU!? Pod lupom Kolubara, GAT i Spartak!

Objavljeno: 08.05.23 u 18:01

Superliga Srbije uvek je budila određenu dozu skepticizma kada je potpuna regularnost tog takmičenja u pitanju, a dešavanja u plej-autu ove sezone, samo daju na snazi teorijama koje sumnjaju da nema dogovora iza zatvorenih vrata.

To je dovelo do pokretanja disciplinskog postupka unutar FSS protiv, između ostalih, Kolubare, Mladosti GAT i Spartaka, a čelni organ kada je fudbal u našoj zemlju u pitanju, oglasio se saopštenjem.

“Na današnjoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, doneta je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv klubova učesnika utakmica 32. kola plej-auta MozzartBET Superlige Srbije, Mladost GAT – Kolubara, odigrane 25. aprila u Novom Sadu, utakmice 33. kola plej-auta MozzartBET Superlige Srbije Kolubara – Spartak, odigrane 1. maja u Lazarevcu i utakmice 33. kola plej-ofa MozzartBET Prve lige Srbije, RFK Novi Sad – Radnički NB, odigrane 1. maja u Čelarevu, a na osnovu dostave pisane informacije od strane nadležnih organa UEFA o tome da su pomenuti klubovi svojim činjenjem ili nečinjenjem ugrozili i povredili integritet takmičenja” – stoji u saopštenju.

Pošto je takmičenje u punom jeku, neminovno će biti donošenje jako brzih odluka, kako bi takmičenja sasvim regularno mogla da se privedu kraju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

1
0

2 Komentara

  1. Namesteno je to i vrqpci na grani znaju ali nas obicne ljude smatraju za budalom verovatno. Sramno je to sta se desava ali niko nikad ne ispasta. Jedan Juventus je bio izbacen iz Serije A ali zato nasi klubovi nikad.A nije ovo prvi put vratite 5 sezone i videcete kad krene plej aut da najslabi postaje Real a najjaci postaje mladost Gat

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter