1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

from left Kings Kangwa, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Lazar Nikolic, Stefan Lekovic, Osman Bukari, Dragoljub Draza Mihailovic, Cica Draza during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ČEKA MILIONSKU ZARADU: Ovog leta crveno-beli mogu i do velikog novca, ali jedan igrač pravi problem!

Objavljeno: 29.04.24 u 17:57

Zvezda bi mogla ozbiljno da profitira

I dok se širom Evrope očekuje otvaranje letnjeg prelaznog roka nakon završetka Evropskog prvenstva, u Crvenoj zvezdi već se prave planovi za budućnost, i to sa namerom da se klub dodatno ojača i unapredi.

Iako još uvek nije rešeno pitanje šampionske titule, gotovo je izvesno da će Crvena zvezda nastaviti svoju vladavinu u srpskom fudbalu. Pored toga, klub se sprema i za finale Kupa, gde će imati priliku da osvoji četvrtu vezanu dvostruku krunu.

Međutim, fokus kluba nije samo na terenu, već i na transferima. Sa obeštećenjem od oko 8.000.000 evropskih novčanica, Crvena zvezda planira da napravi bar jedan značajan izlazni transfer tokom letnjeg prelaznog roka. Najozbiljniji kandidati za „posao“ su Osman Bukari, Omri Glazer i In Beom Hvang.

Takođe, klub računa i na pristojnu zaradu od pozajmljenih igrača. Jedan od najznačajnijih igrača u tom smislu je Stefan Leković, mladi štoper koji je ostavio odličan utisak tokom sezone u Viljarealu. Španski klub ima rok do 15. juna da se izjasni o otkupu Lekovićevog ugovora, ali se očekuje da će iskoristiti tu opciju.

Pored Lekovića, Crvena zvezda takođe očekuje prihod od Jegora Pruceva, koji je imao uspešnu sezonu u Celju, kao i od Kingsa Kangvea, čiji status zavisi od opstanka Kortrijka u belgijskoj eliti.

Međutim, postoji i neizvesnost oko nekih igrača, poput Uroša Kabića, čiji povratak iz Torina nije bio uspešan. Klub će pažljivo razmotriti opcije za svakog igrača kako bi osigurao što bolju budućnost i uspeh u narednoj sezoni.

15
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter