38
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FSS POKREĆE DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV PARTIZANA: „Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika“

Objavljeno: 22.04.24 u 16:13

O tome je detaljno pričao disciplinski inspektor Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski savez Srbije reagovao je na prozivke i uvrede iz Partizana na račun sudije Pavla Ilića nakon 173. večitog derbija.

Partizan se prvo oglasio saopštenjem, zatim je Ivica Kralj imao šta da kaže na račun glavnog arbitra, kao i određeni deo fudbalera Partizana.

Sudija Sudjenje Pavle Ilic Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iz Fudbalskog saveza Srbije stigla je informacija da će protiv svih njih biti pokrenut disciplinski postupak, javlja MaxBet Sport, koji ističe da prijavu može da pokrene Sudijska komisija, disciplinski inspektor ili direktor takmičenja, tj. Superlige Srbije.

Sve to je detaljno objasnio disciplinski inspektor Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Sever za pomenuti portal.

Mi smo u dogovoru sa Sudijskom komisijom. Ukoliko oni ne reaguju, onda ću ja. Biće podneta prijava, samo ne mogu sad da kažem protiv koga sve. Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika, klubovi moraju da znaju da je takvo ponašanje nedopustivo i štetno po takmičenje i fudbal – rekao je Sever.

471
361
38 Komentara
  1. Sto prijava protiv Partizana, valjda treba protiv sudijske komisije. Nije Partizan iskljucio Severinu izmisljao penale.
    To bi bilo za dobrobit sudijske organizacije. Jer nijedan nas sudija ne sudi na predstojecem Evropskom prvenstvu

    21
    7
    Odgovori
    • A ponisten gol kataiju to nema veze..samo kukate ali niste vi krivi krivi smo mi..trebalo vam je dati 5 komada pa kmecite

      0
      3
      Odgovori
  2. Pa, nije niko ni mislio da će reagovati što sudija nije dobro odradio posao?! Bruka i sramota, a onda nam je zapad licemeran zbog Kosova? Kako zapad prema Srbiji, tako Srbija i Fss prema Partizanu. Sram ih bilo!

    16
    7
    Odgovori
  3. sudijskim odlukama su se smejale i najvatrenije pristalice zvezde… kompletna sudijska organizacija, kao fss da podnesu ostavke i odu u zatvor… ovo je bruka i sramota šta se radi na urušavanju Partizana…slično je urađeno i prošle godine, pa je Srbija pala na rang listi, jer je samo Partizan pobedio…

    17
    6
    Odgovori
    • Riba smrdi od glave.Da nam je fss kako treba ovakve stvari se ne bi dešavale.Gospodo iz fss prvo rasčistite taj mulj i talog što se nakotio kod vas u organizaciji pa onda pređite na druge jer ovakvo terorisanje i diktatura od strane sudijske organizacije je nezapamćeno.Ne sme ništa da se kaže za suđenje i sudije kao ni za njihovog gazdu av!

      8
      4
      Odgovori
    • Ja sam Zvezdaš ali samo oću da ovo napišem.Tako je bilo pod rukovodstvom Toleta kada su sudije bile PROTIV VOŠE i Voša je IZAŠLA SA TERENA DVA PUTA A VI STE POSLE TOGA PROZIVALI I PROVOCIRALI VOJVODINU.A SAD?????

      7
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter