13
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUDIJSKI EKSPERT NEMA DILEME: Ovako je on video „sporan“ gol Endijaea protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 22:11

Partizan je na kraju poražen

U 173. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, Crveno-beli su slavili pobedu od 3:2 nakon uzbudljivog preokreta u samoj završnici susreta. Ova pobeda je donela Crvenoj zvezdi veliku prednost na tabeli od deset bodova.

Međutim, nakon meča, rasprava se vodila i o kontroverznim situacijama koje su se dogodile tokom utakmice. U studiju TV Arena sport, sudijski ekspert Zdravko Jokić analizirao je sumnjive situacije, među kojima je i potencijalni prekršaj nad Svetozarom Markovićem prilikom gola za izjednačenje 2:2.

Ovde imamo jednu situaciju koja izaziva kontroverze. To će treneri bolje da znaju, mislim da je odbmbeni igrač dozvolio da mu igrač uđe iza leđa i da se bori za poziciju. Dolazi do kontakta, sada koliko je taj kontakt bio intenziteta to je sudija mogao da uvidi na terenu. Kada se radi komunikacija VAR-a i sudije, postavlja se pitanje zašto on nije gledao. VAR kaže da on opiše situaciju, a ako postoji drugo mišljenje on poziva sudiju da pogleda – rekao je Jokić i dodao:

– On nije išao da vidi jer se potpuno složio sa VAR-om. Ovde nismo videli idobro situaciju, čak je možda došlo do proklizavanja. Ja govorim o ovome sada, da li je bilo guranja rukom, laktom ili samo kontakt, ruka na telu. Da li je ovde bilo odgurivanje, nije sigurno.

Legenda Partizana Drulović se složio da bi većina sudija svirala prekršaj u takvoj situaciji, dodajući da su defanzivci možda malo zaštićeni.

Kada je reč o drugom penalu, Jokić je kratko komentarisao da je igrač prvo udario loptu, ali je zatim podigao nogu visoko, saplićući protivničkog igrača.

Ovo je samo dodatno zaoštrilo debate u vezi sa suđenjem na derbiju, koje će verovatno biti predmet daljih analiza i rasprava u fudbalskim krugovima.

582
244

13 Komentara

  1. Zveda igra prijateljske utakmice gde se unapred zna rezultat nema neizvesnosti 1do 2 penala 1do 2 crvena a kadizadju u evropu nemogu 1bod da uzmu tamo nema ilica lukica iostale sudije tamo i terza ne moze da pomogne grobari srpskog fudbala a ovi eksperti sto komentarisu sudjenje pricaju takve gluposti da niko shvata mislim da je ovo strasno da nas prave budalama i jedne i druge

    0
    3
    Odgovori
  2. Partizan je kamen spoticanja Srpskog fudbala.Izbaciti ih iz lige i sve će leći na svoje mesto.Neka mi neko kaže kada se grobari nisu žalili na sudije.Ne pistoji urakmica u zadnjih dvadeset godina.

    43
    20
    Odgovori
    • Druze, ti ako mislis da je sudjenje na zadnja dva derbija bilo u redu onda si bolestan, moram tako da se izrazim. Pa samo pogledajmo za sta je Partizan dobio crveni s za sta Zvezda nije u prethodnom derbiju… A u ovom, svi detalji koji su diskutabilno su svirani u korist Zvezde, kod zadnja dva gola. To su 4 ekstremno bitne situacije koje su i odlucivale rezultat.

      18
      36
      Odgovori
      • Samo kmecite na sudije.Sude samo dobro kad Partizan dobije utakmicu.Ppgledaj statistiku :posed lopte,sutevi u gol i van gola,broj kornera itd.Ne dobija se utakmica ako si samo 20 od 90 minuta igrao ozbiljno.

        5
        2
        Odgovori
      • Zveda igra prijateljske utakmice gde se unapred zna rezultat nema neizvesnosti 1do 2 penala 1do 2 crvena a kadizadju u evropu nemogu 1bod da uzmu tamo nema ilica lukica iostale sudije tamo i terza ne moze da pomogne grobari srpskog fudbala a ovi eksperti sto komentarisu sudjenje pricaju takve gluposti da niko shvata mislim da je ovo strasno da nas prave budalama i jedne i druge8

        1
        5
        Odgovori
      • Kako ste osnovali klub i ko vam je bio Predsjednik i osnivač kluba dobro da još postojite. Za vase znanje Tudjman je predlagao da boja dresova bude crna,medjutim dodali su još malo bijele boje da ne bude čisto Ustaska boja.
        Poslije ste oteli od Crkve zemlju i napravili stadion JNA.
        Čudi me da uopšte postojite iako ste od Boga ukleti.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter