0
Evroliga

Kevin Punter during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

UTAKMICA ZA ANALE KEVINA PANTERA: Pogledajte sve poene kapitena Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.23 u 11:38

Ipak ovakva utakmica nije bila dovoljna.

Partizan je sinoć eliminisan u Evroligi od strane Real Madrida i tako eliminisan nakon dve pobede prednosti u plej-of seriji top osam faze elitnog evropskog takmičenja. Ipak deluje kao da je kazna nakon druge utakmice za Kevina Pantera prelomila seriju.

Ipak, kapiten crno-belih se vraito u poslednjem meču, i pokazao je koliko je važan za beogradskog velikana. Naime, on je ubacio 28 poena, uz tri asistencije i sedam pogođenih trojki, uz preko 50 odsto šuta sa distance, ali to nažalost nije bilo dovoljno da se najtrofejniji evropski klub eliminiše iz takmičenja.

Partizan se sada okreće obavezama u regionalnom takmičenju, gde najpre igraju zaostalu seriju sa SC Derbijem, a potom idu na boljeg iz meča COL i FMP.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter