9
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREOKRET: Partizan ipak igra polufinale Kupa Srbije!

Objavljeno: 22.04.24 u 14:47

Biće napeto do samog početka susreta.

Partizana ogorčen suđenjem na subotnjem večitom derbiju, došao je na ideju da bojkotuju polufinale Kupa Srbije, koje se igra ove srede u Ljutice Bogdana.

Ipak, kako prenosi Kurir, došlo je do preokreta. Prema poslednjim informacijama, Partizan će igrati u sredu polufinale Kupa Srbije.

Sudija Sudjenje Pavle Ilic Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Međutim još uvek treba biti oprezan, jer igrači uvek mogu da stupe u bojkot, jer su oni sami inicirali da neće izaći na derbi.

Situacije je izuzetno napeta i pravo je pitanje kako će se sve ovo razrešiti. Deluje kao da do samog starta meča neće biti jasno, hoće li ili ipak neće ‘crno-beli’ izaći na teren.

90
35
9 Komentara
  1. Cigani ste bili i ostali dzabe vam ime sto ste promenili u delije…Kradete vi vec deset godina..Mislite vi ste neko i nesto vi ste Ku… na bicikli..Vi mozete da gledate namestena prvenstva i zvezdanesterce i da Vam ne zasmeta.
    Podelili ste Srbiju u dva tabora znaci treba da pocnemo da se ubijamo ko ce da preuzme savez da delegira namestene sudije koji je svaki isti…Ciganija na Celu sa doktorom lopovluka Zvezdanom Terzicem koga znamo ko je doveo u Cz…Prica se da on guzi Oskara zato je ovaj slab na njega…

    4
    3
    Odgovori
    • Jbg, sve se vraća po zaslugama. Pošteni Partizan sa prepoštenim Bjekom i Zekom uz pomoć Tola i pola lige (prijateljske) Drmali su kako su hteli. E sad .. Ničija nije do zore gorela..

      0
      0
      Odgovori
  2. Porazi su sastavni deo svake igre. Trebalo bi od malena učiti igrače da umeju dostojanstveno da gube. Razumem, derbi je u pitanju.

    8
    3
    Odgovori
  3. Sve se u zivotu Vraca! Nek se sete grobari finala kupa iz 2011 godine, kada su igrači Vojvodine bili tesko pokradeni i prebijeni (sa dozvolom sudije) U znak revolta Novodjani su napustili teren pre kraja utakmice, dok su igrači i navijači Partizana dugo i bucno proslavljali kup titulu(bez trunke srama,naravno )

    18
    7
    Odgovori
    • Zašto iznosiš neistinu. Vojvodina izrežirala prekid , da osvoji kup po svaku cijenu. Gol koji je dala iz opsajda. Rabrenović bivši sudija povukao ekipu . Dezinformacije iznosiš.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter