10
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ PRIČA DRUGAČIJE OD SVIH ANALITIČARA: Sudija sabotirao Partizan, da mogu opet bi ga izabrali da sudi!

Objavljeno: 22.04.24 u 11:20

Rade u svom stilu.

Fudbaleri Partizana su ponovo doživeli gorak poraz u Superligi Srbije, ovog puta od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju, rezultatom 3:2. Ovaj neuspeh dolazi nakon nedavnog poraza od Čukaričkog, takođe sa 3:2, nastavljajući niz razočaravajućih rezultata za crno-bele.

Ipak, Rade Bogdanović za TV Prva, imao je drugačije gledište na meč.

-Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Pelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmica 15. minuta. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2… Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokavrenije stvorenje na klugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve- rekao je Rade Bodgdanović za TV Prva.

– VAR ne sme da reaguje, nisu oni slučajno deligirani. Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne. Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90 minut. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića i da pokažu poziciju moći- rekao je Bogdanović.

52
34
10 Komentara
  1. Ala su se rasplakali pattizanovci !! Nisam zvezdas,ali trebala je zvezda da da pet golova…svi partizanovci ukljucujuci i ovog gospidina samo kukaju na sudjenje a ni jedan nije rekao da je u obe utakmice partizan bio nadigran !! Partizan nece napredovati sve dok traze razloge poraza u sudijama …trebalo bi prvo da analiziraju svoju igru.Da se zapitaju zasto je zvezda toliko nadmocnija !?

    1
    1
    Odgovori
  2. Sve si u pravu, zato nam i reprezentaciju kašlje i u njoj menadžeri biraju ko će da igra, kao da ne vidimo kako igra Evropa svi su brži od nas i iskreno ne očekujem ništa dobro na EP. Fss mafija sve ih treba rasterali, samo gledaju kako će da napune svoje džepove.

    1
    1
    Odgovori
  3. Kakav naslov. Pa vasa legenda Covic ne bi smislila ovakav. Naslov koji sam po sebi treba da dovede u sumnju reci „analiticara“, u ovom slucaju Bogdanovica. Samo se jos jedna svinjarija u reziji FKCZ ne sme dovesti u pitanje. No, sta je to za vas, vama je i korner linija flexi.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter