11
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVANIČNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Partizan posle ovakvog derbija ne želi da igra Kup utakmicu protiv Zvezde!

Objavljeno: 20.04.24 u 20:37

Partizan hoće da preduzme radikalne mere

Crvena zvezda je uspela da savlada Partizana posle velikog preokreta u završnici meča sa 3:2 u okviru 173. večitog derbija.

Crno-beli nikako nisu bili zadovoljni suđenjem Pavla Ilića, glavnog arbitra, koji se momentalno našao na udaru navijača, ali i samog kluba.

Partizan je tim povodom dao saopštenje da neće igrati meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde:

Partizan neće igrati Kup utakmicu!

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu – stoji u saopštenju Partizana.

461
148
11 Komentara
  1. Kao neutralni navijac sam toliko razocarana u vodjenje fudbalskih utakmica, da je sramota za ovu vrstu sporta! To vise nema ninkakve veze sa fer vidjenja jedne utakmice!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa zvezdasi zaboravljaju golove iz golauta pa svi ti silni penali prvi u evropi po broju dosudjenih.Zaboravljaju da oni delegiraju sudije zadnjih 10 g.

    2
    2
    Odgovori
  3. Prodati sve klubove i prestati sa finansiranjem od strane države. Nisu ni za 3.ligu po igri a ponašanje kao da igraju Bundes.

    1
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je od Pavla I. iz prvog duela dobili 1. bod i sad 3. bod, a Partizanu je oduzeo 2. boda iz prve utakmice i sad 3. boda je oduzeo Partizanu.

    22
    7
    Odgovori
    • sudjenje je bilo u korist partizana,al Vi ste mozga pa mislite da Vam je uvek neko drugi kriv.Tako ste optuzili sve sdije u utakmicama koje ste izgubili,a sudjenje je bilo uvek dobro kad ste pobedjivali.Malo vise mozga nebi bilo na odmet.

      11
      12
      Odgovori
    • Kao neutralni navijac sam toliko razocarana u vodjenje fudbalskih utakmica, da je sramota za ovu vrstu sporta! To vise nema ninkakve veze sa fer vidjenja jedne utakmice!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter