0
Lifestyle

Srdjan Djokovic Dijana Novak Djokovic celebrates victory at Roland Garros with family and friends in front of his restaurant "Novak" in Belgrade Serbia, 14.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

OPERISAN SRĐAN ĐOKOVIĆ: Poznato stanje Novakovog oca!

Objavljeno: 29.04.24 u 18:28

Srđan je doživeo povredu koja je zahtevala intervenciju hirurga

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, podvrgnut je hirurškoj intervenciji danas nakon što je pretrpeo pad i povredu ramena tokom nedeljnog jutra.

Prema informacijama koje su dostupne, Srđan je doživeo pad u nedelju u prepodnevnim satima, što je rezultiralo povredom ramena. Nakon detaljnih pregleda, lekari su zaključili da je potrebna hirurška intervencija kako bi se adekvatno sanirala povreda.

Operacija je obavljena danas, a prema izvorima iz Novosti, sve je proteklo uspešno. Srđan Đoković se dobro oseća nakon operacije, a očekuje se da će se oporavak odvijati bez komplikacija.

Ova vest je dodatni podstrek za Đokovićevu porodicu i sve njegove navijače, koji su zabrinuti za zdravlje njihovog voljenog člana. Oporavak Srđana Đokovića će sigurno biti praćen sa mnogo pažnje i podrške kako bi se što pre vratio normalnom životu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter