0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

head coach Igor Duljaj reacts during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVE INFORMACIJE IZ HUMSKE: Sednica UO Partizana nije odložena, o statusu Duljaja možda će se odlučivati već večeras!

Objavljeno: 29.04.24 u 19:09

Partizan danas može da donese bitnu odluku

Upravni odbor FK Partizan, koji je bio najavljen za ponedeljak, a na kojem se trebalo raspravljati o statusu trenera Igora Duljaja, ipak nije održan, ali prema informacijama Tanjuga nije odložen.

Prema izveštaju Tanjuga, Duljaj je odradio prepodnevni trening sa ekipom, ali nije isključeno da tokom večeri razgovara sa rukovodstvom kluba nakon četiri uzastopna poraza.

Iako su pojedini članovi Upravnog odbora nisu u Beogradu, mediji su preneli da se o sudbini Igora Duljaja možda neće odlučivati u skorije vreme, već će se sačekati druga prilika.

Partizan je nakon dva poraza od Crvene zvezde, jednog u Kupu Srbije, i neuspeha protiv Čukaričkog i TSC-a, doveden u pitanje na drugom mestu na tabeli plej-ofa Superlige Srbije. Ovo mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ekipa iz Bačke Topole na trećoj poziciji ima četiri boda manje od crno-belih.

U narednom kolu plej-ofa Superlige Srbije, Partizan će na svom terenu igrati protiv Vojvodine, a rezultat ove utakmice bi mogao biti od ključnog značaja za dalji tok sezone.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter