8
Evroliga
Miloš Teodosić

Milos Teodosic EFES - Crvena Zvezda regular season round 34 Euroleague basketball match between EFES and Crvena Zvezda ( Red Star) in Istanbul, Turkey on April 11, 2024.

ŠMEKERSKI POTEZ TEODOSIĆA: Evo šta je rekao upravi Zvezde nakon izbacivanja sa utakmice sa Efesom! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.24 u 15:32

Teodosić je napravio zaista lep gest nakon haosa u Istanbulu

Košarkaši Anadolu Efesa ostvarili su ubedljivu pobedu nad Crvenom zvezdom rezultatom 100:55 u 34. kolu Evrolige, nanoseći beogradskom timu najteži poraz ikada u elitnom takmičenju. Međutim, ovaj meč će ostati upamćen i po incidentu koji je obeležio raspravu Miloša Teodosića s sudijom Huanom Karlosom Garsijom.

Plejmejker Crvene zvezde, Miloš Teodosić, eksplodirao je od besa i bio je isključen sa terena tokom utakmice protiv Efesa. Nakon što mu je dosuđen faul nad protivničkim igračem Oturuom, Teodosić nije tolerisao ponižavajući potez rivala i odlučio je da pokaže dostojanstvo, čak i po cenu isključenja.

Teodosić je krenuo ka sudiji u žučnoj raspravi, što je rezultiralo dobijanjem tehničke greške. Nastavio je sa svađom, što je dovelo do njegovog isključenja iz igre. Bez obzira na posledice, Teo je napustio teren, ali ne bez šmekerskog gesta.

Pri izlasku iz dvorane, Teodosić se obratio nekome iz stručnog štaba, sugerirajući da će on lično platiti kaznu koja će stići na adresu kluba. Ovaj potez pokazuje karakter i odanost timu, ističući Teodosićevu posvećenost i liderstvo čak i u trenucima napetosti na terenu.

164
78

8 Komentara

  1. Odanost timu…hahahaha…ponasa se kao najobicnija seljacina nevaspitana.Trebao je za ono da dobije prvo nameran faul pa onda tek one tehnicke za iskljucenje ,i jos da ga rebnu pet-sest utakmica u sledecoj sezoni

    6
    1
    Odgovori
  2. Šmekerski bi bilo da sportski prihvati poraz,da malo kritikuje svoj klub i igrače.Platila je ova država mnogo više nego što on misli fa će biti kazna.Šta je hteo da postogne da efes stane i kaže aj dosta je ne moramo više da igramo

    10
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter