0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Udinese_1896

SAMARDŽIĆEV TIM U PROBLEMU: Srbin bi uskoro mogao da se preseli u Seriju B!

Objavljeno: 28.04.24 u 17:16

Samardžićev tim opet nije uspeo da pobedi

Uzbudljiv meč između Bolonje i Udinezea završen je nerešenim rezultatom 1:1, u okviru 34. kola italijanske Serije A. Izabranici Tijaga Mote uspeli su da izbegnu poraz i dođu do izjednačenja uprkos tome što su od 64. minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Beukeme.

Gosti, koje sa klupe predvodi legenda Fabio Kanavaro, poveli su u prvom minutu nadoknade vremena prvog dela igre golom Martina Pajera. Međutim, situacija se promenila u 64. minutu kada je Beukema zaradio drugu javnu opomenu nakon faula nad Lazarom Samardžićem, ostavljajući Udineze s desetoricom igrača na terenu.

Kada je delovalo da će Udineze sačuvati vođstvo, Bolonja je uspela da se vrati u igru. Salemakers je postao junak Bolonje u 78. minutu izvodeći slobodan udarac majstorski i tresući mrežu gostiju.

Četa Fabija Kanavara imala je priliku da dođe do pobede, ali je udarac Dejvisa završio na stativi, ostavljajući oba tima sa samo po jednim bodom.

Nakon ovog kola, Bolonja zauzima četvrto mesto na tabeli sa 63 boda, dok Udineze ostaje na 18. poziciji sa 29 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter