4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENJA SE LOKACIJA FINALA KUPA: Beograđanima i Vojvođanima ovo daleko više odgovara!

Objavljeno: 10.05.23 u 13:07

Evo gde je premeštena finalna utakmica.

Fudbaleri TSC-a i Crvene zvezde, odnosno Čukarićkog i Vojvodine, igraju mečeve polufinala Kupa Srbije, i nadaju se da će trijumfom doći u priliku da se bore za jedini preostali trofej ove sezone.

Za finale takmičenja odabran je stadion u Loznici, ali kako sada stoje stvari, prema pisanju Sportskog žurnala, meč će biti izmešten na lokaciju koja je drastično pristupačnija Vojvođanima i Beograđanima, Bačku Topolu, tačnije za i dalje izuzetno modernu TSC Arenu.

Navodni razlog za pomeranje lokacije meča za trofej jeste kako su radovi na stadionu u gradu na zapadu naše zemlje još nisu gotovi, a i trava je nedavno tek ponikla, pa bi za zdravlje zelene površine najbolje bilo da se mečevi ne igraju na njoj još neko vreme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

1
1

4 Komentara

  1. Navodni razlog je da se Mikloši ne stresiraju od puta na brdoviti Balkan i da ravnozemljaškoj deci na pripadne mukica od visinske razlike.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako udju u finale ovi gulaš-paprikaši će imati 5/5 utakmica na domaćem terenu ove godine..
    Alo Marko Podildica-reaguj!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko navlači za TSC toliko da imaju 3 domaćinstva za redom i četvrto za finale ako se plasiraju dok Crvena Zvezda gostuje četvrti put a ako se plasira u finale to će biti peto gostovanje?!
    Ko je ovde šampion Srbije i tim koji donosi skoro sve bodove nacionalnom koeficijentu-Crvena zvezda ili mutant projekat iz Bačke Topole?

    1
    0
    Odgovori
  4. To beše ona izuzetno moderna Arena koja nije mogla da obezbedi normalno osvetljenje za utakmicu protiv Zvezde?Bruka i sramota Srbije..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter