0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NUŽDA: Zvezda ostaje bez dva najveća talenta?!

Objavljeno: 13.11.14 u 13:21

Nužda, dugovi, obaveze… Crvena zvezda bi mogla da proda dva najveća talenta, kako bi skupila novac neophodan za licencu. Crveno-belima su neophodna četiri miliona evra kako bi funkcionisali, uskoro dospevaju i stare obaveze, među kojima je skoro miliona evra za Gžegoža Bronovickog, a taj novac mogu da nabave jedino ako golaman Predrag Rajković i napadač Luka Jović pronađu novu sredinu…

– Pola sume je potrebno samo za deblokadu računa. Vremena su teška i izvori prihoda minimalni i ako ne dođe do nekog obrta jedini spas je prodaja igrača – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Sport’.

Crveno-beli navodno već imaju ponude da investicioni fond otkupi Rajkovića i Jovića, mada navodno ima interesovanja i evropskih klubova.

– Za zacrtane ciljeve potrebno je mesečno milion evra. Pored smanjenih troškova pokušavamo da se izborimo, a ne ide tako lako pošto se zaposlenima duguju plate i oni dolaze na posao kao i igrači da treniraju. Lako je ponovo se zadužiti, ali to nije opcija. Pokušaćemo posle kraja jesenjeg dela da vidimo šta je najbolje za klub i bitno je da igrači imaju realnu vrednost. Sledi analiza, a ako se proceni da su šanse za prvo mesto dobre onda sledi angažovanje iskusnih i kvalitetnih igrača da se prestigne Partizan – zaključio je Terzić koji je naglasio da ‘nema odustajanja od šampionskih ambicija’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter