1
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Vojvodina

Matheus Bonifacio Saldanha (L) is fouled by Guram Giorbelidze during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vojvodina at stadium FK Partizan (JNA) on December 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN BEZ SALDANJE PROTIV NAPRETKA: Samo jedan od problema pred gostovanje u Kruševcu!

Objavljeno: 04.05.24 u 11:51

Partizan bez najboljeg strelca traži izlazak iz krize

Partizan se nalazi u dubokoj krizi, koju je kulminirao poraz od Vojvodine rezultatom 3:2, čime je klub doživeo peti uzastopni neuspeh. Ova serija poraza postavlja pitanje efikasnosti nedavnih promena u rukovodstvu, koje su započele „šok terapijom„. Situacija se dodatno komplikuje jer će na sledećem gostovanju Napretku u Kruševcu, Partizan biti oslabljen neigranjem Mateusa Saldanje zbog suspenzije nakon dobijanja četvrtog žutog kartona.

Iako forma Saldanje nije bila na vrhuncu, trenutna situacija Partizana ne obećava mnogo. Ni promena trenera, postavljanje Alberta Nađa na tu poziciju, nisu doneli očekivani preokret. Nađ će biti primoran da se osloni na mladog Sameda Baždara, koji je u dobroj formi, ali ga je mučio zglob u zadnje vreme ili Nemanju Nikolića, koji je u glavnom tokom sezone ulazio sa klupe. Takođe, postoji mogućnost da će biti uključen Andrija Pavlović, iako je rizik od njegovog uključivanja visok zbog nedostatka takmičarskog iskustva u poslednjih nekoliko meseci.

Ovakva situacija u Partizanu izaziva neizvesnost i zabrinutost među navijačima, dok će ljudi u sportskom sektoru kluba morati da snose odgovornost za loše rezultate. Očekuje se da će na kraju sezone biti pruženi odgovori za neuspeh, jer neuspeh ne može uvek biti pripisan samo treninzima i igračima.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter