0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GLAZER HOĆE SVE POBEDE DO KRAJA, ALI I RADUJE SE VELIKOM SLAVLJU: Izraelac jedva čeka feštu Delija!

Objavljeno: 04.05.24 u 13:12

Golman uzbuđen zbog slavlja.

Jedan od ključnih igrača u odbrani titule Crvene zvezde bio je golman Omri Glazer, koji ističe da jedva čeka proslavu sedme vezane titule.

-Neverovatno… Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Što se utakmice tiče, primio sam gol, iako nisam imao mnogo posla, i gotovo da nisam imao kontakt sa loptom, a neprestano je padala jaka kiša. Nisam očekivao da primim gol, ali je rezultat najvažniji. Pričaju mi saigrači o tome da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili- izjavio je Glazer.

Još uvek sezona nije gotova.

-Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo- podvukao je Glazer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter