0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

JEZIVA SCENA IZ HRVATSKE: Golman nokautirao saigrača kolenom, nesrećni fudbaler nepomično ležao na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.24 u 22:58

Užasna slika je brzo obišla region

Uzdrman incidentom koji je potresao fudbalsku scenu, tokom susreta između Slaven Belupa i Gorice u Hrvatskoj, u 20. minutu meča golman gostujuće ekipe, Ivan Banić, je nesrećnim potezom kolenom nokautirao svog saigrača, Đura-Đulija Đekića.

Scena je bila strašna, kada je Đekić ostao bez svesti na terenu nakon udara. Medicinska ekipa je odmah reagovala, pruživši mu neophodnu pomoć na licu mesta.

Incident se dogodio u nameri golmana da izbaci loptu, ali je umesto nje, svojim kolenom zakačio Đekića, što je dovelo do ovog užasnog incidenta.

Nakon nekoliko minuta napetosti, Đekić je pronašao svest, ali je morao biti iznet sa terena na nosilima i hitno prevezen u bolnicu radi dalje medicinske obrade.

Ovaj incident je šokirao sve prisutne na stadionu, a snimak celog događaja je dostupan, upozoravajući da sadrži uznemirujuće scene. Sada se čekaju dalje informacije o stanju povređenog fudbalera i o eventualnim posledicama ovog nesrećnog događaja.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter