3
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Dragan Dzajic Predsednik radne grupe.Beograd, 14.11.2012..foto: Novak Djurovic/Starsportphoto ©

DŽAJIĆ O ZVEZDINOM USPEHU: „To je plod kvalitetnog rada u kontinuitetu!“

Objavljeno: 04.05.24 u 16:31

Zvezda je trijumfom protiv TSC-a osvojila 35. titulu prvaka države

Fudbaleri Crvene zvezde su proslavili još jedan istorijski uspeh osvajanjem sedme uzastopne titule prvaka Srbije. Ovaj nezaboravni trenutak je potvrdio dominaciju crveno-belih u domaćem šampionatu, postavljajući rekord po broju vezanih šampionskih slavlja.

Veliki trijumf kluba sa „Marakane“ nije prošao neprimećeno, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije, legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić, nije propustio priliku da izrazi svoje divljenje ovom dostignuću.

Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. To je plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. Negde je „žica” pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Uvek se na kraju sabira rezultat, bez obzira da li su u njemu učestvovali mlađi ili stariji igrači – rekao je Džajić.

Ova izjava Džajića ističe ne samo trenutni uspeh Crvene zvezde, već i važnost kontinuiteta i posvećenosti u postizanju sportskih ciljeva. Ovaj rekordni niz titula predstavlja inspiraciju za buduće generacije fudbalera i ponos za sve navijače Crvene zvezde širom sveta.

6
15

3 Komentara

  1. Totalno je nerealno da dva kluba Zvezda i Partizan dobijaju najvise para od države, MTS-a i ostalih! Dokle vise neko da vama plaća!!! Zato smo i izašli iz MTS mreže!!! Adio!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter