3
Domaći fudbal
Albert Nađ, Igor Duljaj

Albert Nadj i head coach Igor Duljaj (R) during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ I NAKON OTAKZA O SUĐENJU: Uništio je svetinju, Zvezdi mora da bude neprijatno! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.24 u 12:11

Bez ikakvog filtera.

Doskorašnji trener Partizana Igor Duljaj govorio je o velikom broju tema u podkastu Wish&Go Nebojše Viškovića i Gojka Andrijaševića.

Jedna od najaktuelnijih bilo je suđenje.

– Sudija je tim potezom praktično uništio derbi, utakmicu koju je gledalo 50.000 ljudi. Pa ono, svira faul i meri devet metara, to nije smešno. To je nepoštovanje tradicije, derbija, Partizana, nepoštovanje svih aktera i učesnika derbija. Uvedete čak i Crvenu zvezdu u situaciju da i njima u nekim trenucima bude neprijatno. Da neko kažete: Dajte ljudi šta je ovo? Ako ćutite onda ste saučesnik.

I opet je uništio svetinju, drugi put, uništio je svetinju derbija. Na štetu oba tima. Posle derbija treba da se priča o igračima, o golovima, ne o suđenju.

21
48

3 Komentara

  1. Sem tebe i žena u crnom niko nije kukumavčio oko sudjenja!
    Psihički si otišao u “aut”.
    Oterale te u ludilo psihopate iz Partizaija.

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter