0
Evroliga

FOTO: X/ @ASMonaco_Basket

EVROLIGA ŠOKIRALA: Huligani na parketu, a kazna nikakva!

Objavljeno: 04.05.24 u 22:10

Na utakmici Fenera i Monaka mnogi „navijaci“ su ušli da se obračunaju sa igračima Monaka, a Evroliga je može se slobodno reći to zanemarila

Evroliga je donela konačnu odluku u vezi sa haosom koji je nastao na kraju četvrte utakmice plej-of serije između Fenerbahčea i Monaka. Nakon što su huligani upali na teren i napali košarkaše Monaka, a trener Šarunas Jasikevičijus se izvinio zbog ovog incidenta, kazna koja je izrečena Fenerbahčeu nije naročito oštra.

Fenerbahče će morati da plati novčanu kaznu od 30.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren i upada navijača. S druge strane, košarkaš Monaka Džaron Blosongejm dobio je samo upozorenje zbog nepoštovanja prema navijačima.

Ova odluka znači da će se odlučujuća peta utakmica serije odigrati praktično bez ikakvih posledica. Utakmica će biti odigrana u Monte Karlu 8. maja, a očekuje se da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu i prošle u narednu fazu takmičenja.

 

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter