4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

TV DUEL SA PIKSIJEM? Rade Bogdanović jasan!

Objavljeno: 04.05.24 u 22:23

Rade Bogdanović poznat je po svojoj iskrenosti, a sada bi mogao da stane pred kamere sa legendarnim Piksijem

Rade Bogdanović je još pre nekoliko godina osvojio simpatije velikog dela domaće fudbalske javnosti. Međutim, njegovi najupečatljiviji komentari dolaze iz vremena Svetskog prvenstva 2022. godine, kada je odlučno kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Bogdanović se nije ustručavao da otvoreno govori o problemima srpskog fudbala i greškama klubova poput Crvene zvezde i Partizana. Njegove reči su odjeknule širom zemlje i od tada je sve češće gost u televizijskim emisijama i podkastima, gde nastavlja da se bavi analizom stanja u srpskom fudbalu.

Nedavno je gostovao na Sportklubu u emisiji „Sportlajt“, gde je još jednom izneo svoje stavove o radu selektora Piksija. Tom prilikom, Bogdanović je izrazio želju da se suoči sa Piksijem u TV duelu, kako bi otvoreno raspravljali o svojim različitim viđenjima i stavovima. Međutim, Bogdanović nije ograničio svoje pozive samo na selektora. On je izrazio želju da se suoči sa različitim akterima srpskog fudbala u javnom dijalogu.

56
6

4 Komentara

  1. Ma nemoj, i ja bih volio popricati sa piksijem ali vjerujem da nema vremena da se bavi sa mnom i kojekakvim bogdanivicima i ostalima

    3
    2
    Odgovori
    • Pajo Pajo samo objektivno sagledaj stvari i reći će ti se samo.
      Igrači su igrali dobri dok su ga respektovali kao igrača posle toga kao trebera je tužna priča on još nema nikakvu igru tužno..

      2
      0
      Odgovori
  2. Rade Bogdanovic=smeće od čoveka. I to govorim kao čovek koji prezire Piksija i njegov rad…. A dal stvarno mislite da njemu treba da ulazi u duel sa Radetom Bogdanovicem. …hahaha
    Bacio sam 2 dobre fore i debili misle da sam stručnjak Mrs

    3
    2
    Odgovori
  3. Lako je sedeti i kritikovati.Rade je bio dobar fudbaler i ima pravo da daje komentare koji se odnose na fudbalere.Nikada nije bio trener i nema pravo da „soli“pamet drugima o necemu u cemu se nije nikada oprobao.Kod Pixija ima gresaka ali je cinjenica,hteli to neki priznati ili ne,posle toliko godina odsustva,bili smo na svetskom prvenstvu,sa Pixijem kao selektorom i sa njim idemo i na evropsko posle ne znam koliko godina..kao Srbija valjda nikada nismo ni bili?Srbija je mala zemlja i stanje u nasem fudbalu je takvo da je i sama kvalifikacija za ta velika takmicenja uspeh.Od svih bivsih JU republika samo su Hrvati napravili nesto i drze taj nivo vec dve ,tri decenije…ali ih nema skoro nigde u ostalim sportovima.Srbija moze biti ponosna na svoje sportiste globalno.

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter