0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram

PONOVO HAOS U CRNOJ GORI: Huligani uleteli, sudija napadnut!

Objavljeno: 04.05.24 u 23:42

Utakmica 33. kola Prve lige između Sutjeske i Petrovca prekinuta je zbog incidenata

Neredi su ponovo uzdrmali terene elitne crnogorske lige, ovog puta na meču u kojem je Petrovac pobedio 1:0 golom Adnana Bašića u 9. minutu, ali drama se odigrala van terena. Prema navodima crnogorskih medija, jedan od huligana pokušao je da udari sudiju Dejana Markovića, ali srećom nije uspeo zahvaljujući intervenciji policajaca i igrača Srđana Krstovića koji su se isprečili.

Incident je izbio nakon odluke sudije da poništi gol domaćeg igrača Dragana Grivića zbog navodnog faula. Bes navijača se pretvorio u nasilje kada je neko od njih pokušao da napadne glavnog arbitra, što je dodatno uznemirilo atmosferu na stadionu.

Sudija Marković je, zajedno sa svojim pomoćnicima, odlučio da se povuče u svlačionicu, za njim su otišli i fudbaleri oba tima, dok su navijači utrčali na teren izražavajući nezadovoljstvo.

Ovo je drugi incident na terenima elitne crnogorske lige u poslednjih nekoliko dana, što budi ozbiljnu zabrinutost u fudbalskoj zajednici. U prethodnom kolu, takođe na meču u kojem je igrala Sutjeska, navijači Budućnosti su negodovali zbog nerešenog rezultata, da bi potom golman Đorđije Pavličić udario pesnicom svog saigrača Igora Ivanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter