0
ATP
Novak Đoković, Goran Ivanišević

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Goran Ivanisevic Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠOK ZA ŠOKOM: Đoković nastavio sa otkazima u stručnom štabu!

Objavljeno: 04.05.24 u 22:44

Novak Đoković će se verovatno zahvaliti Marku Paniji i obnoviti saradnju sa starim kondicionim trenerom

Novak Đoković se priprema za nadolazeći Masters turnir u Rimu, a nedavno je primećeno da radi sa jednim „starim imenom“ iz sveta teniske kondicije.

Reč je o Gebhardu Fil-Griču (67), poznatom austrijskom stručnjaku sa kojim je Đoković sarađivao od 2009. do 2017. godine, a koji je bio zadužen za njegovu fizičku spremu. Nakon osvajanja prvog Rolan Garosa 2016. godine, Đoković je raskinuo saradnju sa Gričom, izražavajući zasićenje nakon ostvarenja tog istorijskog uspeha.

Iako je Đoković u međuvremenu sarađivao sa drugim kondicionim trenerima, poput Marka Panikija od 2019. godine, sada se spekuliše da bi Italijan mogao napustiti tim Đokovića. Nezvanično, Đoković nije zadovoljan svojom fizičkom spremom ove sezone, što je dovelo do odluke o promeni u stručnom timu.

Mada još uvek nema zvanične potvrde o saradnji sa Fil-Gričom niti rastanku sa Panikijem, nije iznenađujuće što Đoković razmatra promene pred najvažniji deo sezone koji je pred njim. Naredni period donosi učešće na Mastersu u Rimu, zatim sledi Rolan Garos, Vimbldon, i „kruna“ sezoneOlimpijske igre u Parizu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter