0
Domaći fudbal

FOTO: twitter/@crvenazvezdafk

MILIJAŠ NOVI TRENER OMLADINACA ZVEZDE: „Marakana je moja kuća, srećan sam ovde“!

Objavljeno: 18.06.23 u 14:45

Ovo će bivšem fudbaleru biti prvi posao glavnog trenera

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, postavljen je na mesto šefa stručnog štaba omladinske selekcije „crveno-belih„. Klub je obavestio svoje navijače o ovoj odluci na zvaničnom sajtu.

Milijaš je ponikao u Zemunu da bi 2006. prešao u redove kluba iz „Ljutice Bogdana„. Za Zvezdu je odigrao 205 utakmica i upisao 55 golova i 42 asistencije u svim takmičenjima.

Nakon završetka igračke karijere, Nenad je radio kao pomoćni trener seniorskog tima, pod dirigentskom palicom: Vladana Milojevića, Dejana Stankovića i Miloša Milojevića.

 

Fudbal Super League Season 2020-2021
Crvena Zvezda v Spartak Subotica
head coach Dejan Stankovic (L) Nenad Milijas (C) and Nebojsa Milosevic
Beograd, 14.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

 

Bivši reprezentativac je istakao da mu je čast i privilegija da trenira omladince, istakvši da je „Marakana“ njegov dom.

Velika mi je čast i zadovoljstvo da preuzmem omladinsku selekciju i budem trener mladim igračima u Crvenoj zvezdi. Marakana je moja kuća i ovde se osećam srećno. Posle završetka igračke karijere sam imao privilegiju da ostanem u klubu i budem uz ljude koji su postigli neverovatne uspehe u prvenstvu i Evropi kao treneri Zvezde. Posle nekoliko godina vreme je za korak napred, odnosno samostalan trenerski angažman. Na veliko lično zadovoljstvo ostajem u klubu koji volim i gde je najlepše igrati i raditi.

VESTI O ZVEZDI:

Predvoditi juniorsku selekciju kluba jeste veliki izazov, jer se pored rezultata zahteva pre svega razvoj mladih fudbalera, a očekuje nas i učešče u Ligi šampiona što će biti veliki poduhvat. Zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom poverenju, kao i čelnicima Omladinske škole koji su me lepo dočekali i pružili podršku za dalji rad. Još jednom napominjem da mi je ogromna čast što ću prvi samostalan trenerski posao obavljati u klubu kojem sam dao sve, a koji je mene učinio fudbalskim profesionalcem i čovekom – rekao je Milijaš za zvanični sajt kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter