3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Zeleznicar Pancevo at stadium FK Partizan (JNA) on March 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN, ZA SADA, NE MENJA DULJAJA: Odložena sednica Upravnog odbora Partizana!

Objavljeno: 29.04.24 u 13:37

Pojedini članovi UO nisu u Beogradu

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana u ponedeljak, otkazana je u poslednji čas.

Pojedini članovi UO nisu u Beogradu, stoga će se o sudbini Igora Duljaja odlučivati drugom prilikom, prenosi „Kurir“.

Trener crno-belih se nalazi na tankom ledu nakon četiri poraza u nizu, ali će na mestu šefa struke ostati bar još neko vreme.

0
8

3 Komentara

  1. Vise nema sta da nas iznenadi, sinocni poraz skretnicar opravdava umorom znaci od priprema pa nadalje kondicije ni grama ko nemoze da sparta po terenu taj se povredi kod nas svi povredjeni dusa im u nosu od 55, 60 minuta bunker i to veoma lose gora odbrana nikada nije igrala ma i napad ostali timovi znaci imaju supermene od igraca trce 90 min. mi dupe glava protiv Vojvodine nam se pise potop i imacemo samo bod ispred TSCa . Senilni Curkovic je za Duljaja coravi ljudi i bezobrazni do srzi

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja sprdnja… Izgleda da je dosao poziv odozgo da se stvari ne menjaju jer Partizan treba da ostane u zivom blatu iz kojeg nema izlaza…
    Svaka vam cast za trud.. Nema sta.. Sve je jasno…

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter