0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Vojvodina and Crvena Zvezdaat stadium Karadjordje on April 28, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ NAKON REMIJA U NOVOM SADU: Trener Crvene zvezde objasnio razloge kiksa!

Objavljeno: 28.04.24 u 21:40

Zvezda nije uspela da dođe do pobede

Posle remija sa Vojvodinom u Novom Sadu (0:0), trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoje utiske o utakmici. Iako je Crvena zvezda imala nekoliko izglednih prilika, gosti su takođe pokazali opasnost preko Aleksandra Kataija i In Beom Hvanga.

Istina je da smo bili energetski prazni. Hteli smo da pružimo priliku mlađim igračima. Važno je da ove utakmice osete atmosferu. Utakmica je bila solidna – rekao je Milojević za TV „Arenasport“.

Sa druge strane, trener Vojvodine, Božidar Bandović, izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom.

Na prvom mestu, igrali smo dobro. Mislim da su moji igrači zaslužili čestitke. U drugom poluvremenu smo imali čistije situacije, i Zvezda je mogla da postigne gol iz naših grešaka. Svaki bod je važan – izjavio je Bandović.

U narednom kolu, Crvena zvezda će dočekati TSC, dok će Vojvodina gostovati Partizanu. Utakmica između ova dva tima obećava zanimljive borbe i nove izazove na fudbalskom terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter