0
Fudbal
FK Crvena zvezda

Uros Spajic Milan Rodic Guelor Kanga Aleksandar Dragovic Inbeom Hwang Ndiaye Pepe Cherif Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NISU SAMO UKRAJINCI PROBLEM: Hrvati i Dinamo ozbiljno remete planove Zvezdi!

Objavljeno: 29.04.24 u 11:51

Kako stoje stvari, Zvezda će morati kroz kvalifikacije do Lige šampiona

Crvena zvezda ima priliku da se sledeće sezone direktno plasira u grupnu fazu Lige šampiona, ipak, ne ide sve po planu crveno-belih.

Da bi se crveno-beli našli direktno u grupnoj fazi potrebno da se poklope rezultati u određenim ligama. Zvezdi se većina i poklopila, međutim, u Ukrajini, a sada i u Hrvatskoj to nije slučaj.

Rijeka više nije lider posle poraza od Lokomotive, Dinamo ima bod više i psihološku prednost pred rasplet šampionske trke.

Kako bi Crvena zvezda imala mesto u Ligi šampiona bez jednog kvalifikacionog kola, neophodno je da šampioni svojih zemalja ne budu Dinamo iz Zagreba i Šahtjor.

I ne samo to, potrebno je da u Češkoj ne slavi Slavija, u Danskoj Kopenhagen i Grčkoj Olimpijakos. Tamo je trenutna situacija povoljna po Zvezdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter