3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

DULJAJ NAKON PORAZA: ‘Naivno smo primili golove!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.24 u 22:55

Bolan poraz za njegov tim.

Fudbaleri Partizana su poraženi svom terenu u meču drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije od ekipe TSC-a rezultatom 1:2.

Posle utakmice šef stručnog štaba ‘crno-belih’ Igor Duljaj obratio se novinarima. Nakon kritika na račun odbrane, Duljaj je rekao:

– Nisu to sitne greške, to su velike greške, utakmica je bila poprilično mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostoru gde će gurnuti loptu. Naivni smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, koliko god da treniramo, ponavljamo, da li je psihološki nekim igračima da izguraju ovo, ali neću dozovliti da padnu, da odemo dole. Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. U četvrtak je važna utakmica, bez obzira na sve što je bilo negativno, neću dati da iko poklekne – poručio je trener Partizana, te potom dodao:

– Uvek je najlakše reći da je neko kriv, uvek to naravno treba krenuti od mene, ali u nekim situacijama ipak, kad je nešto logično, ako vidiš igrača, moraš da napadneš loptu, da ne dozovliš da centrira, nije prvi put. Mnogo smo trenirali, radili, da li je do psihe, do pritiska, očigledno je veliki pritisak na njima. Nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo i umemo, neću dozvoliti da ekipa padne. – dodao je Duljaj uz konstataciju da je veliki pritisak na ekipi:

– Još veći pritisak što navijača, što medija, to je naš život, ko ne funkcioniše pod pritiskom, niti je za ovaj posao, bolje je da promeni profesiju, izguraćemo mi ovo kako znamo i umemo. – zaključio je on.

1
0

3 Komentara

  1. Rođen za politiku sns-a, niko nije kriv, sem Šolaka, opisna ocena jad i čemer,,,,Nadam se da u četvrtak neće voditi ekipu,,,Probio je plafon, tj. dno ???

    0
    0
    Odgovori
    • Da imaju imalo obraza i stida i on i cela uprava,podneli bi sami otkaze..,još na kraju prosle očajne sezone..,ovako svi oni, bez stida i srama i dalje vode klub u sunovrat i brukaju Partizan…,sta reći više..,dno dna od „ljudi“

      0
      0
      Odgovori
  2. Halo skretnicar neznaju nisu to greske jednostavno to je maksimum od odbrane uvek 3-4 u grupi ljudi se nadavase golova i uzese nam bodova i bodova. Ponovo treba remont raditi ovo sto nije nizasto prodati posto zasto ili pozajmiti samo ih skloniti nisu za fudbalere nemaju talenta niti vizije za igru Goh nulaaaa od kako je dosao onaj zvezdin hvang je profesor za nasega Korejanca nova odbrana jaka granitna novi trener u napadu isto golgetera trebamo Saldanja vise nikada nece ni proraditi znaci nasi omladinci su nasa buducnost uzdanica jer vole svoj klub igrace srcem ali moramo jos bar 2 godine cekati da sazrele i stasaju a dotle nemamo ni titulu ni kup

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter