2
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ŠTA KAŽU GROBARI NA OVO? Lazetić otvoreno o preuzimanju Partizana!

Objavljeno: 28.04.24 u 23:26

Nema sumnje da bi ga mnogi voleli videti na klupi tima iz Humske.

Fudbaleri Partizana su poraženi svom terenu u meču drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije od ekipe TSC-a rezultatom 1:2.

Nakon utakmice jednog od novinara je zanimalo da li će u bliskoj budućnosti Lazetić preuzeti Partizan, na šta je on rekao:

Rano je, Partizan ima trenera, ja sam trener TSC-a, zna se šta predstavljjau u našem fudbalu, ali da pričamo šta bi bilo kad bi bilo. Mi smo u sadašnjosti, u TSC-u sam prezadovoljan, Partizan ima trenera, ima dobru sezonu, ako dođe do toga, bićete tu i pričaćemo. Ne bih davao nikakve komentare, nije ni korektno, a nije ni korektno prema mom klubu, imam sve uslove i dokle god je to tako, ja sam tu i guramo dalje. – rekao je trener tima iz Bačke Topole.

32
4

2 Komentara

  1. Potreban je ozbiljniji trener sa pedigreom, Lazetić doseg,o plafon i sa srećom,,,,???? A i bio je u Partizanu,,,da se čorbica ne podgrejava,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter