0
Domaći fudbal

Milorad Vucelic (L) Ivan Curkovic and Milos Vazura (R) during Promocija kalendara FK Partizana za 2024 godnu at stadium Hotel Zepter on December 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ĆURKOVIĆ UBEĐEN: „Duljaj treba da ostane, nema potrebe dizati paniku“

Objavljeno: 29.04.24 u 12:03

Oglasio se počasni predsednik Partizana

Danas nas očekuje sastanak Upravnog odbora FK Partizan, a glavna tema biće trener Igor Duljaj i njegov status u klubu.

Počasni predsednik Partizana, Ivan Ćurković, dao je intervju za Sport Klub i istakao da bi Duljaj trebao da ostane trener.

Igor treba da ostane, bez obzira na rezultatsku krizu. Vidite, Partizan nije na sredini tabele, Partizan je još uvek drugi na tabeli i ne vidim ovo kao neku vrstu debakla – naglasio je Ćurković u razgovoru za Sport Klub.

Iako su igrači i trener pod pritiskom, podrška u teškim vremenima dolazi iz njihove zajednice, što je slučaj sa Duljajem i igračima Partizana.

– Poznaju se, celu sezonu su radili zajedno i igrači veruju šefu struke. Ne mislim da je sada trenutak da se govori o smeni trenera. Treba završiti sezonu, boriti se do kraja, još uvek je sve u našim rukama. Tek kad se završi poslednje kolo treba razgovarati šta i kako dalje.

Duljaj će i dalje voditi trening danas, a nakon toga će biti doneta odluka o njegovoj budućnosti u klubu. Ukoliko se odluči za smenu, Albert Nađ će preuzeti ulogu trenera do kraja sezone.

– Pa taj TSC nije novina za nas. Mučio nas je i ranijih godina, mučio je i Crvenu zvezdu, evropska je ekipa i nije debakl što smo izgubili. Mislim da ne treba podizati paniku, jer je sve u našim rukama i smatram da Igor treba da ostane. 

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter