0
Domaći fudbal

head coach Tomislav Sivic (L) and head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Mladost Lucani and Partizan at stadium SRC “Rados Milovanovic” on March 17, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODVEO IH U PLEJ-OF I DOBIO OTKAZ: U Lučanima slično kao u Kruševcu – Mladost ostala bez trenera!

Objavljeno: 29.04.24 u 11:24

Uvesti tim u plej-of u Srbiji znači siguran otkaz

U Srbiji smo navikli da treneri lako dobijaju otkaze, međutim, to je u poslednje vreme krenulo da se dešava čak i kada imaju dobre razultate, pa čak iako su rezultati u odnosu na kvalitet tima potpuno pravazišla očekivanja.

To se desilo u Kruševcu, s tim što je Gaćinović sam otišao iz kluba, a razlog i dan danas nije poznat. Slična situacija desila se i u Lučanima.

Naime, kako saznaje Telegraf, Tomislav Sivić više nije šef stručnog štaba Mladosti.

Mladost je ove sezone imala odlične rezultate, te je slavila i u prvom kolu plejofa protiv Napretka sa 3:1, da bi usledio poraz od Čukaričkog (4:1), a nakon toga i neočekivan otkaz.

Tomislav Sivić je u dosadašnjoj karijeri radoi u dosta velikom broju klubova, dok je u poslednje vreme promenio čak četiri u Superligi Srbije – Novi Pazar, Radnički Niš, Železničar iz Pančeva i Mladost iz Lučana. 

1
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter