0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

head coach Igor Duljaj reacts during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DAN ODLUKE ZA DULJAJA: Partizan ovog ponedeljka određuje sudbinu trenera!

Objavljeno: 29.04.24 u 10:27

Videćemo kakva će odluka biti „hladnije“ glave

Fudbaleri Partizana su poraženi svom terenu u meču drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije od ekipe TSC-a rezultatom 1:2.

Nakon dva vezana poraza u derbiju, ‘crno-beli’ su pretrpeli poraz i od TSC-a, dok je već pomalo zaboravljen i poraz pre ligaškog derbija, kada ih je nadigrao Čukarički.

To je nateralno čelnike kluba da sazovu hitan sastanak Upravnog odbora, gde će glavna tema biti opstanak Igora Duljaja na klupi Partizana.

Jasno je da Partizan, ukoliko već želi da se raziđe sa Duljajem, mora da nađe privremeno rešenje, jer niko ko bi seo na klupu na duže staze sigurno to nije voljan da prihvati posao u pet završnih kola takmičenja. Realnija je opcija privremenog rešenja, a u tom pogledu sve insinuacije vode ka Albertu Nađu.

Partizan pehar čeka još od kupa i 2019. godine, a ni Duljaj nije uspeo da prekine crni niz. Ostaje još da se vidi da li će dobiti novu šansu od Uprave.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter