1
The Best Of

FOTO: STARSPORT

GDE SU, ŠTA RADE: Dva mandata u Zvezdi i sada u Požarevcu igra za svoju dušu (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.17 u 00:00

Marjan Marković nije završio karijeru koja je obeležena nastupima u brojnim klubovima i sada pomaže povratak na scenu Mladog Radnika.

U njegovo „zlatno doba“ bio je prototip modernog desnog beka, koji je plenio brzinom i preciznim centaršutevima, koji su proslavi napadače. Marjan Marković (36) je došao u Crvenu zvezdu na preporuku tadašnjeg trenera Slavoljuba Muslina i zadržao se šest godina, kada odlazi na kratko u Đenovu i zatim postaje član Dinama iz Kijeva. Posle tri berićetne godine u Ukrajini, vraća se jednu sezonu ponovo među crveno-bele i zatim kreće da menja klubove po Evropi: Istra, Frst Viena, Kaisar, Alki, Peirikos. Onda se odlučuje da polako završava sa ozbiljnim igranjem profesionalca i dolazi u Slogu iz Petrovca na Mlavi. Zatim se priključio Sapinama i kada se očekivalo da stavi tačku, nedavno je došao u svoj klub odakle je i krenuo – Mladi Radnik. Pokušaće da pomogne povratak Požarevljana na fudbalsku mapu, pa možda sledećeg juna i završi sa aktivnim igranjem na ‘pravugaoniku’.

Uspeo je Marković da upiše i 16 mečeva za najbolju selekciju svoje zemlje, osvaja trofeje sa Zvezdom i Dinamom, koji su svakako dva najveća kluba za koje je igrao. I sin pokazuje talenat i možda krene stopama oca…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter