0
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U EVROLIGI: Real našao zamenu za Hezonju!

Objavljeno: 05.05.24 u 14:43

Mario Hezonja bi po svemu sudeći trebao nazad u PAO, a čelnici Reala nisu sedeli skrštenih ruku

Furkan Korkmaz, turski košarkaš koji je nedavno ostao bez kluba, mogao bi pronaći novo utočište u redovima španskog giganta Real Madrida, prema najnovijim izveštajima.

Korkmaz bi trebao doći kao zamena za Marija Hezonju, koji nije produžio ugovor sa Realom Madridom, ostavljajući prazno mesto koje bi Korkmaz mogao da popuni svojim talentom i iskustvom.

Ovaj turski bek ostao je bez kluba od februara, nakon što je trejdovan iz Filadelfije u Indijanu, koja ga je potom otpustila. Tokom svoje NBA karijere, koja je trajala od 2017. do 2024. godine, Korkmaz je pokazao konstantnu prisutnost na terenu, prosečno beležeći 6,8 poena i dva skoka na 328 odigranih utakmica.

Prema turskim medijima, Korkmaz je već započeo pregovore sa Real Madridom, koji će biti u potrazi za bekovima nakon odlaska Hezonje. Potencijalni dolazak Korkmaza dodatno bi ojačao roster Real Madrida, pružajući im više opcija i dubinu na spoljnim pozicijama.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter