0
Evropske lige

FOTO: Official SSC Napoli/X

ČELSI PONOVO DREŠI KESU: Stiže zver iz Napolija!

Objavljeno: 05.05.24 u 14:59

Čelsi je zainteresovan za napadača Napolija

Čelsi je započeo intenzivne pregovore za dovođenje napadača Napolija i nigerijskog reprezentativca, Viktora Osimena, prema izveštajima italijanskih i britanskih medija.

Viktor Osimen (25) postao je član Napolija 2020. godine i ima ugovor sa klubom iz Napulja do 30. juna 2026. godine. Prema informacijama, predstavnici Čelsija već su uspostavili kontakte sa menadžerima nigerijskog napadača, kao i sa rukovodstvom Napolija.

Izvor blizak čelnicima Čelsija, citiran od strane Skaj sportsa, tvrdi da Čelsi planira da Napoliju ponudi između 80 i 90 miliona evra, kao i da u zamenu pošalje Romelua Lukakua i još jednog mladog igrača.

Osimen je prošle sezone sa Napolijem osvojio titulu u Seriji A, a ove sezone je odigrao 29 utakmica i postigao 16 golova, što ga čini veoma atraktivnim ciljem za klubove širom Evrope.

Nedavno je predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis, najavio planove za prodaju Osimena, nakon što je nigerijski napadač odbio ponudu za produženje ugovora. Ovi pregovori mogli bi da označe prekretnicu u karijeri Osimena, dok se Čelsi nada da će osigurati potpis talentovanog napadača kako bi pojačao svoje redove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter