0
Evroliga
KK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA SPREMA PRVI POTPIS: Sjajni bek bi mogao da bude prvo pojačanje na Malom Kalemegdanu!

Objavljeno: 04.05.24 u 19:32

Zvezda već ima planove za narednu sezonu

Prema informacijama koje je preneo poznati izraelski novinar Arel Ginsber, košarkaš Levi Rendolf iz Hapoela iz Jerusalima mogao bi uskoro da zaigra za Crvenu zvezdu.

Rendolf, koji je već dve godine bio deo ekipe pod vođstvom Aleksandra Džikića i istakao se kao jedan od ključnih igrača, navodno je na meti crveno-belih koji planiraju da ga dovedu kako bi pojačali svoj sastav za nadolazeću sezonu Evrolige.

Prema saznanjima izraelskog novinara, Rendolf bi trebalo da dobije zvaničnu ponudu od srpskog kluba tokom leta, što bi moglo označiti krajnji rasplet ove priče.

Tokom protekle sezone u prvoj izraelskoj ligi, Rendolf je na 19 odigranih mečeva imao prosečno 16.1 poena, 2.6 skokova i 2.7 asistencija za 28.3 minuta provedenih na terenu.

Poznat je po svom izuzetnom šutu, posebno za tri poena, gde beleži gotovo 40 procenata uspešnosti. Iako je tokom karijere taj procenat varirao, Rendolf je konstantno pokazivao svoj potencijal kao poenter i važan član svog tima.

16
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter