0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆEV SAIGRAČ ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: „Pričaju da Nikolu ne zanima košarka, samo konji!“

Objavljeno: 05.05.24 u 15:44

Jokić je često na udaru zlonamernih komentara

Majkl Porter Džunior, saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, demantuje tvrdnje o nedostatku interesovanja za košarku kod srpskog košarkaša. U svom nedavnom podkastu, u kojem je ugostio i Jokića, Porter je istakao da je upravo suprotno – Jokić je posvećen i disciplinovan igrač koji svojim primerom inspiriše ekipu.

Kakav je Jokić kao lider? On nama svima na sopstvenom primeru pokazuje kako treba, a zapravo ne priča previše. Povremeno hoće, ali… Znate da mnogi pričaju da ga ne zanima košarka, samo konji, ali taj tip – svakodnevno ponavlja svoje rutine kako niko drugi ne ponavlja. Ako neko stigne do tih visina, to je onda samo do toga. Jokić svaki dan disciplinovano prati svoj program i on je tip koji svojim primerom nama govori kako treba da radimo i ponašamo se – otvoreno je rekao Porter koji je upravo sa Jokićem prošle sezone osvojio šampionski prsten.

Porter je naglasio da je Jokić porodičan tip koji ne izlazi previše sa ekipom, osim na neka popularna gostovanja, poput poseta Majamiju. Takođe, Porter smatra da Jokić ne očekuje MVP priznanje ove sezone, ne zato što ne smatra da je zaslužio, već iz skromnosti.

Ne mislim da će dobiti MVP jer ga prosto nije briga. Kada dođe do priče oko tome, kaže da igra dobro, ali da ima i drugih igrača koji to zaslužuju. Kod nas nema ega u svlačionici, što nije slučaj u drugim svlačionicama – objasnio je Porter.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter