0
Fudbal

FOTO:Printscreen/X/Hooliganscz1999

KRVAVA CENA SLAVLJA: Ludost navijača na proslavi titule završila povređenim prstima! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 16:03

Za ovog čoveka slavlje je pretvoreno u tragediju!

Fudbaleri PSV-a proslavili su osvajanje 25. titule prvaka Holandije nakon trijumfa nad Spartom iz Roterdama rezultatom 4:2 u utakmici 32. kola Eredivizije. Ekipa je dominirala tokom sezone i osvojila ligu sa samo devet izgubljenih bodova i impresivnom gol-razlikom od 107:19 i i tako osigurala pehar dve runde pre kraja.

Nerešen ishod im je odgovorao u ovoj utakmici kako bi matematički obezbedili titulu, što je za ovaj tim bilo očekivano. Navijači su u velikom broju ispunili tribine stadiona „Filips“, dok je mnogo njih pratilo meč i van stadiona putem video bima. Međutim, jedan neoprezan trenutak pokazao je kako se život može promeniti iznenada.

Jedan od navijača vrteo je pirotehničko sredstvo, najverovatnije petardu, uzvikujući na holandskom jeziku, ali nije uspeo da je pravovremeno baci, što je rezultiralo teškom povredom šake i verovatnim gubitkom nekoliko prstiju. Ova nesreća je podsetnik na opasnosti neodgovornog ponašanja tokom slavlja, naglašavajući važnost bezbednosti i odgovornosti kako bi se izbegle ozbiljne posledice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter