1
Evropske lige

FOTO:Printscreen/X/Footcolic

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE – HEROJ: Leće u završnici „izvukao“ bod protiv Kaljarija! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 16:30

Ovo je njegov sedmi gol u prvenstvu u prvoj sezoni

Kaljari i Leće su odigrali neizvesnu utakmicu na „Unipol Domus“ stadionu u okviru 35. kola italijanske Serije A. Iako su domaćini bolje otvorili meč, postigavši gol u 16. minutu preko Dejole, taj pogodak nije priznat zbog igranja rukom. Međutim, njihov trud se isplatio deset minuta kasnije kada je Jeri Mina uspeo da savlada protivničkog golmana i doneo vođstvo svom timu.

Ipak, u 44. minutu došlo je do problema za Kaljari, jer je Gaetano dobio direktan crveni karton i ostavio svoj tim sa igračem manje. Domaćini su hrabro odolevali sve do 84. minuta, kada je na scenu stupio Nikola Krstović, bivši napadač Crvene zvezde.

Almkvist je poslao precizan centaršut, a Krstović je sa samo dva metra uspeo da poravna rezultat i postavio konačan ishod meča na 1:1.

Leće se nalazi na 13. mestu sa 37 osvojenih bodova i još nisu zvanično obezbedili opstanak, dok je Kaljari na 14. poziciji sa 33 boda, samo četiri više od prvog ispod crte, Udinezea.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter