10
Domaći fudbal

SL: Zvezda nastavila pobednički niz i u Lučanima, majstorija Vereda za kraj (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.15 u 20:58

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su šestu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u meču 8. kola u Lučanima savladali domaću Mladost sa čak 3:0 (0:0) nakon čega su zadržali četiri boda prednosti u odnosu na Partizan koji ima i meč manje na svom kontu.

Ništa nije nagoveštavalo da bi Crvena zvezda mogla do ubedljive pobede pošto je Mladost bila potpuno ravnopravan rival u prvih 45 minuta i imala je svoje šanse da čak dođe do prednosti.

Kako se to nije desilo crveno-beli su u drugom poluvremenu nametnuli svoj ritam, ali im je za početnu prednost bio potreban penal. Naime, u 62. minutu oboren je Jovanović, sudija je presudio da je to penal, a precizan sa bele tačke bio je Donald.

Kako je uz penal Mladost oslabljena i isključenjem Živanovića Zvezdi nije bilo teško da sačuva stečeno odnosno čak i da uveća prednost. Prvo je Jovanović u 74. minutu bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Mladosti, da bi u samoj završnici Izraelac Vered izveo pravu malu majstoriji za konačnih 3:0. Krilni napadač je nanizao dva protivnička igrača na desnoj strani odbrane, da bi potom rutinski savladao Krznarića koji je bio i najbolji igrač svog tima.


(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

Naredni meč za Crvenu zvezdu je na programu 12. septembra kada će ugostiti najvećeg rivala, ekipu Partizana koja će tri dana pre toga odigrati odloženi meč protiv Rada.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Mladost Lučani – Crvena zvezda 0:3 (0:0)
(Donald 62pen, Jovanović 74, Vered 87)

Stadion: Mladosti, Lučani
Gledalaca: 8.000
Sudija: Srđan Obradović
Žuti kartoni: Lepović, Golemić, Gavrić (Mladost) – Ristić (Crvena zvezda)
Crveni kartoni: Živanović (Mladost)

Mladost: Krznarić, Kitanovski, Lazevski, Golemić, Živanović, Gavrić, Lepović, Alempijević, Jovanović (70 Lepović)), Milosavljević (84 Bajić), Mijić (65 Šatara)

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Jovanović, Pavićević, Ristić, Grujić (76 Luković), Donald, Plavšić, Katai (68 Jović), Vered, Vieria (46 Sikimić)

[/stextbox]

 

0
0

10 Komentara

  1. Kad se grobar javi,da ti sere o postenju 😀 Pa kad bi snimke utakmica vaseg kluba poslali UEFA-i,pa vi bi ostali bez minimum 5 titula 😀 Jeste krivo kad gledas kad ti neko „otima“ titulu,otima sve sto imas,bolno je,znam… Tako ste i vi posteni otimali i krali sve ove godine 😉 Tako da nemoj da seres,nego se bolje pozabavi sta vi radite,ne sta mi radimo 😉 Tek smo poceli …. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo je stvarno mučno gledati, ne može a da čoveku ne izazove gadjenje…onakvo sudjenje. Vidim da čoveka, koji voli da ga zovu grof, uopšte nije stid. Tačno se videlo da će sudija rešiti utakmicu…preventivno je pola timu iz Lučana podelio žute kartone, sa jasnom namerom da kasnije dodeli i drugi, tj. crveni…zatim, poklonio je zvezdi najmanje 30-tak lopti !? …za ono obaranje napadača Mladosti, Pavićević je u Evropi dobio crveni, a sada ni žuti…djon Grujića nije ni sviran kao faul (za blaži je Mitrović u Engleskoj dobio crveni)…Mislim da bi snimak ove utakmice trebalo poslati u UEFA, pa ovo je mnogo gore od nameštene utakmice…pa ovo više nema veze sa sportom…ovo je zločin protiv sporta. I što je najgore…nastaviće se…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovako je od 1945 ali se nije videlo toliko jer je ipak bio bolji fudbal. Sad je providna otimačina.

    Premijerova liga CZ kao nekad Titova , CZ i filijale tu spada i FKP, koliko god to nekome bilo nejasno.

    fKP je cz prodavao derbije a cz fkp nikad

    Ko je vlasnik cz vlasnik je i lige o fkp

    0
    0
    Odgovori
      • Tapijev Uško

        120 minuta bez šuta u okvir gola. 30 mil eur vrednost pehara koji ste morali da kupite. Platio naš narod u kešu.

        Arkan član db… vodja „navijača“ političkog projekta Delije(turska milicija) koji su vojevali po Vukovaru….

        Najsramnije finale u istoriji KŠ strani mediji mekano izvestili

        Tapi robijao zbog nameštanja desetine mil eur
        Sarkozijeva desna ruka…

        Bog uvek prvo uzima pamet a vi je nikada niste imali. Tv je vaš mozak. Milojko Pantić i ostala ekipa

        0
        0
        Odgovori
  4. Evo ih poštenjače, odma’ moraju da se javljaju. Vi ste najgori licemeri koji hodaju ovom zemljom. Ofsajd juče kod vašeg drugog gola ne komentarišemo? 6 godina lažne dominacije? Ništa, a?

    U pravi si skroz, sprdnja od prvenstva jer vi igrate u njemu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Posle penala i crvenog zvezda igrom zablistala. Kao i uvek zar je to cudno? E jadnici moji kada bez penala i crvenog gola dati nemozete. Do penala sut na gol niste imali a jos ste mogli i primiti a o sudjenju necu ni da pricam ali dobro do derbija ste prvi a onda na svoje drugo mesto gde i pripadate

    0
    0
    Odgovori
  6. Boze dragi kakvo sudjenje…ovo je za zatvor. Pa ono sa OFK je bilo postenije. Nije samo penal i crveni karton u pitanju…vec takvo navlacenje u korist zvezde ali u svakoj mogucoj situaciji. Ovu sprdnju od prvenstva treba prekinuti…Svaka zvezdina utakmica je ili dogovorena ili sudija zavrsava specijalni zadatak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter