8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEŠKO MILOVANOVIĆ DEMANTOVAO PRIČE: „Nama je čist obraz, ne razumem se u kladionice niti me zanimaju!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.24 u 19:24

Oglasio se prvi čovek Mladosti

Mnogo pažnje domaće javnosti privukla je utakmica Mladost Lučani – IMT, koja je završena pobedom gostiju nakon preokreta, iliti kladioničarski rečeno – iz keca u dvojku. 

Možda ne bi privuklo toliku pažnju da za Lučance rezultat i nije bio toliko bitan, s ozbirom da su već obezbedili plej-of i istovremeno teško mogu da se nađu na nekom od mesta koje vodi u Evropu. Na drugoj strani, timu sa Novog Beograda su bodovi bili neophodni u borbi za opstanak. 

 

Povodom čitave situacije, oglasio se Neško Milovanović, prvi čovek Mladosti koji je demantovao priče da se radi o nameštenom meču. 

Društvene mreže ne pratim, niti me zanimaju! Tvrdim da Mladost svaku svoju utakmicu igra maksimalno korektno. Nekada je izdanje ekipe dovoljno za slavlje, nekada ne, a to je nažalost juče bio slučaj – kaže Milovanović za Informer.

Fudbalski funkcioner i iskusni stručnjak poručuje da njegov klub ne treba povezivati sa mutnim radnjama i da kladionice nisu njegova sfera interesovanja.

Nama je čist obraz i u ovoj i u svim prethodnim sezonama! Ne razumem se u to što rade bukmejkeri, niti u kladionice i verujte da me ne zanima – jasan je Neško Milovanović. 

16
63

8 Komentara

  1. Ti imas djon a ne obraz,ti si najveci mafijas u fudbalu,sa IMT imas godinama prljave kombinacije,nego te stiti sns!Sramoto

    7
    1
    Odgovori
  2. Debelu uzeo za zeta Milosevica autogolasa.
    Protiv Imt mu je bila proba za prijem u dzukelsku familiju Milovanivic.

    8
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter