0
Evropske lige
FK PSŽ

FOTO: Twitter/@PSG_inside

TITULA OSTAJE NA PARKU PRINČEVA: PSŽ odbranio pehar šampiona Francuske!

Objavljeno: 28.04.24 u 21:57

Monako je poražen i tako je i matematički izgubio šanse za trofej prvaka

Ekipa PSŽ-a je zvanično postala novi-stari šampion Francuske nakon što je Monako poražen od Liona u meču 31. kola Lige 1. Olimpik je trijumfovao golom u 84. minutu, donoseći radost Svecima sa Parka prinčeva.

Monako je imao težak zadatak ispred sebe, morajući da slave u ovom meču i preostala tri kola, uz nadu da će PSŽ doživeti teške poraze. Međutim, njihova nada je izbledeila već na početku meča.

Visam Ben Jeder je dao gol već u prvom minutu, najavljujući dobar meč, ali je Lion uspeo da preokrene do poluvremena. Aleksandar Lakazet je postigao gol u 22. minutu, a Said Benrama dodao drugi za 2:1.

Ipak, Ben Jeder se ponovo istakao, izjednačujući rezultat u 60. minutu, dok je njegov treći gol u 79. minutu poništen.

Nažalost po Monako, Fofana je u 84. minutu postigao gol za Lion, donoseći im pobedu od 3:2 i tako osiguravajući titulu šampiona za PSŽ.

Ova pobeda Liona završila je nade Monaka za osvajanje titule, dok su navijači PSŽ-a počeli slaviti svoj novi šampionski naslov.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter