0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK TSC

FOTO: Starsport

TSC DRUGI PUT U SEZONI SLAVIO U HUMSKOJ: Bačvani srušili Partizan i sada mu dišu za vratom! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.24 u 21:31

Partizan će tražiti totalni preokret u nastavku

Fudbaleri Partizana su poraženi svom terenu u meču drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije od ekipe TSC-a rezultatom 1:2.

Od samog starta je ekipa iz Bačke Topole krenula napred. Ćirković je odlično pronašao Stanića, ali je ovaj bio neprecizan iz izgledne situacije.

Veoma brzo nakon toga uključio se i Partizan u igru. Crno-beli su donekle iskontrolisali nalet gostiju, ali ne zadugo.

Ćirković dovodi TSC u prednost u 29. minutu. Stanić je probio po desnoj strani uputio centaršut po zemlji, a Ćirković je ostao sam kao duh i rutinski matirao Jovanovića.

Nezadovoljna publika u Humskoj, kao da je probudila Partizan. Kastiljo je oboren na ivici kaznenog prostora, a precizan iz slobodnog udarca bio je Bibars Natho, koji je prelepim golom ostavio Ilića ukopanog.

Samo minut nakon gola crno-belih mogli smo da vidimo još jedan gol. Pantić je imao izglednu šansu da ponovo dovede TSC u prednost, ali su mu nedostajali milimetri.

Jedna sporna situacija dogodila se u 53. minutu. Antić je centrirao, da bi glavom šutirao Goh, a lopta pogađa u ruku Nemanju Petrovića, međutim sudija Minaković nije svirao penal.

Kapitalnu priliku za pogodak je imao Pantović u 62. minutu. Ćirković je odlično uposlio svog saigrača, ali je ovaj pogodio samo okvir gola iz stopostotne šanse.

Ključni momenat se odigrao u 76. minutu. Lazetić je na teren ubacio Sašu Jovanovića kome je samo pet minuta bilo dovoljno da se upiše u strelce, asistirao je Ifet Đakovac.

U 84. minutu Partizan je uspeo da postigne gol, koji je poništen. Naime, Gajas Zahid je uputio centaršut iz prekida i odlično se snašao Denil Kastiljo koji je postigao pogodak, ali je bio u nedozvoljenoj poziciji te je gol poništen posle intervencije VAR sobe.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter